2020-02-14 18:18:29
Φωτογραφία για Διεκδικώ κάτι χωρίς να έχω τακτοποιήσει το δικό μου
Αναγνώστης: Θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες διότι ακούμε τον τελευταίο καιρό από εφημερίδες τοπικές της Ρόδου για τη μεταφορά του εφκα ΙΚΑ στο κτίριο του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ στους Αγίους Αποστόλους.

Ως απλός πολίτης κάθομαι και διαβάζω και ακούω και προβληματίζομαι γιατί διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για κάτι το οποίο δεν υπάρχει απόφαση στα χέρια τους. Επίσης το να διεκδικείς κάτι είναι πολύ ωραίο και σημαντικό όμως θα πρέπει να βλέπεις και πίσω σου διότι αυτή τη στιγμή στο εφκα ΙΚΑ Ρόδου στο αιματολογικό δεν λειτουργεί το μηχάνημα εδώ και δύο μήνες για μία απλή γενική εξέταση αίματος. 

Επίσης οι πολιτικοί μας άρχοντες του νησιού διεκδικούν αλλά δεν βλέπουν ότι δεν μπορούν να φτιάξουν μία γέφυρα στα Μάσσαρι Μία γέφυρα στην Κρεμαστή ένα δρόμο όπου υπάρχουν πάρα πολλές λακούβες και προβληματίζομαι πάρα πάρα πολύ γιατί υπάρχουν πάρα πολλά δημόσια κτίρια όπου μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε με σωστή μέθοδο και οργάνωση και όχι με τσαπατσουλιές και με εγωισμούς.

Το νησί που λέγεται Ρόδος θέλει η γενική ανακαίνιση σε όλους τους τομείς.. Έτσι λοιπόν φτιάχνουμε πρώτα το σπίτι μας και μετά βγαίνουμε μπροστά για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω...
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ