2020-02-17 22:28:21
Φωτογραφία για Μάρθα Καραγιάννη: Στο νοσοκομείο η σπουδαία ηθοποιός
Η καλή φίλη της ηθοποιού, Ντόρα Ντούμα, αποκάλυψε πως η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται και πάει καλά

Η Μάρθα Καραγιάννη εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική. Η Ντόρα Ντούμα, καλή φίλη και συγκάτοικος της ηθοποιού τα τελευταία χρόνια, αποκάλυψε πως η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται και πάει καλά.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ» έγραψε στο facebook χωρίς να εξηγήσει τι συνέβη στην ηθοποιό, ενώ φιλικό τους πρόσωπο έγραψε στη σελίδα της Ντόρας Ντούμα.

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους…».


Λίγο αργότερα, και ο Αντρέας Κουβελογιάννης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Η ΜΑΡΘΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ… ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ * ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ… * ΜΙΑ συμπτωση που μας τάραξε,,, * Η ΜΑΡΘΑ εισηχθει σε ιδιωτική κλινική – για έναν έλεχγο υγείας… * Η Ντόρα είναι συνεχώς δίπλα της και μας καθησυχάζει… * ΔΕΝ μπορώ να ΑΓΝΟΉΣΩ την είδηση.,, * ΤΑ δυο μεγάλα αστέρια της χρυσής εποχής του Ελληνικού κινηματογράφου ο ΚΩΣΤΑΣ και η ΜΑΡΘΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας… * ΟΙ ΕΥΧΕΣ σας μαζί τους».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ