2020-02-18 07:00:20
Φωτογραφία για Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΤΖ
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Άσχημα νέα για όλες τις Γερμανίδες γυναίκες και τα κορίτσια. Ποιος βιάστηκε από ένα παράνομο παραβάτη, έχει ένα ανησυχητικά υψηλό κίνδυνο να μολυνθεί με τον ιό HIV. Καθώς ο επικεφαλής επιβεβαίωσε σε μια αστυνομική αρχή στη Λιβύη, σχεδόν το 40 τοις εκατό των παρανόμων έχουν AIDS. Και όλοι θέλουν να πάνε στη Γερμανία […] »

«Μετά από όλα»! Ούτε το μισό! Στη συνέχεια, υπάρχει ακόμα «περιθώριο βελτίωσης»!

Είναι τρομακτικοί αριθμοί και, πάνω απ ‘όλα, δεν προέρχονται από ένα φόρουμ για θεωρίες περί συνωμοσίας δεξιάς. Ο επικεφαλής της αστυνομικής υπηρεσίας κατά της παράνομης μετανάστευσης στο Κουφρά της νοτιοανατολικής Λιβύης, Μωχάμεντ Αλί Αλ-Φαντίλ, δήλωσε ότι οι άνδρες του «έχουν βρει πολυάριθμες περιπτώσεις AIDS στους μετανάστες στα κέντρα κράτησης».

Στον ιστότοπο πληροφόρησης της Λιβύης «Wasat», ο Φαντίλι δήλωσε ότι «η τοπική Ερυθρά Ημισέληνος πραγματοποίησε πρόσφατα εξετάσεις αίματος σε 1050 παράνομους μετανάστες στο Kufra. Αποδείχθηκε ότι είχαν τον ιό HIV σε 400 περιπτώσεις. Πολλοί άλλοι έχουν ηπατίτιδα Β. Ήρθαν κυρίως από χώρες με χαμηλά επίπεδα εκπαίδευσης ».


Οι «πρόσφυγες» εξαπλώνονται με το AIDS

Η ιταλική Alessia Ambrosi, συντονιστής της Βόρειας Vallelaghi League, μίλησε επίσης στη σελίδα της στο Facebook σχετικά με το θέμα: «Η Λίγκα έχει πει εδώ και πολύ καιρό και τώρα είναι καθιερωμένη και θεωρείται από όλους: οι μετανάστες φέρνουν ασθένειες που έχουν εξαλειφθεί για κάποιο χρονικό διάστημα , Αλλά όχι μόνο αυτό, είναι υπεύθυνοι για τη διάδοση του AIDS. Έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα αρκετές φορές και επίσης γελοιοποιήθηκε από τους συνηθισμένους ψεύτικους φορμαλίστες. «Εκτός από την εξάπλωση του AIDS, οι ασθένειες που έχουν εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες, όπως η ιλαρά, ορισμένα είδη ηπατίτιδας, έχουν αυξηθεί στην Ιταλία από την» και της ελονοσίας.

Δεδομένου ότι εκατομμύρια παράνομων μεταναστών όχι μόνο ταξιδεύουν στην Ιταλία μέσω της Λιβύης αλλά και στη συνέχεια στη Γερμανία στη συνέχεια, ο κίνδυνος για τον άμαχο πληθυσμό είναι επίσης τεράστιος εδώ. Ξανά και ξανά, οι αιτούντες άσυλο με τεστοστερόνη επιτίθενται σε γερμανικές γυναίκες και κορίτσια για να θεραπεύσουν το σπέρμα τους. Δεδομένου ότι οι προσομοιωτές διαφυγής γνωρίζουν μόνο κάτι όπως προφυλακτικά από το άγχος, οι γυναίκες συνήθως βεβηλώνονται χωρίς αντισυλληπτικά και έτσι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μολυνθούν από τον ιό HIV εκτός από τη βία.

Κίνδυνος για τον πληθυσμό αυξάνεται

Μπορούμε να πούμε σωστά ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την ταχεία αύξηση του ποσοστού του AIDS στη Γερμανία. Το να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση μέσω των συνοριακών ελέγχων εξακολουθεί να απορρίπτεται σε μεγάλο βαθμό από γερμανούς πολιτικούς. Προτιμούν να δημιουργήσουν έναν κίνδυνο μετά τον άλλο για τον πληθυσμό. Συνήθως ζουν καλά προστατευμένοι με φρουρούς ασφαλείας σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν παράνομοι μετανάστες.

Κάθε λαθρο έχει τον ίο του . αντιστοιχίστε το κάθε χτένισμα στον αντίστοιχο λαθρο

Η Τουρκία απαιτεί τα δικά της αποκλειστικά σχολεία στην Γερμανία

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ