2020-02-18 15:11:09
Φωτογραφία για Μεθυσμένος οδηγός χωρίς δίπλωμα λήστεψε βενζινοπώλη!
Από παρανομία σε παρανομία έπεφτε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ένας 38χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας,

αρχικά επειδή ήταν... «τύφλα» στο μεθύσι και οδηγούσε χωρίς να κατέχει δίπλωμα, ενώ αργότερα αποδείχθηκε ότι έκανε και... ληστεία!

Ο παραβάτης υποβλήθηκε σε έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή του Ευαγγελισμού στη Λάρισα και το αλκοτέστ χτύπησε «κόκκινο», ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Μαζί του, συνελήφθησαν και δύο 45χρονοι που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς στην κατοχή τους ενός κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα άγνωστης χημικής ουσίας που εστάλη για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Όμως, μετά την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα Τεμπών, προέκυψε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν βάλει βενζίνη αξίας 70 ευρώ σε ένα πρατήριο στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων του αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Νίκαιας και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πληρώσουν, παρασύροντας μάλιστα τον υπάλληλο, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσουν! Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ