2020-02-19 15:00:41
Φωτογραφία για Aegean: Έκπτωση 30% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού
Έκπτωση 30% σε όλους τους προορισμούς του εξωτερικού προσφέρει στο επιβατικό της κοινό η Aegean, διευκολύνοντας περισσότερο τους λάτρεις των ταξιδιών αλλά και τους business ταξιδιώτες.

Η εν λόγω προσφορά, ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Ρόδο και Κέρκυρα, προς και από προορισμούς του εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 24 Φεβρουαρίου και για πτήσεις που θα διεξαχθούν από 17 Μαρτίου έως και 24 Οκτωβρίου. Από την έκπτωση, εξαιρούνται οι εξής χρονικές περίοδοι: 9 με 26 Απριλίου και 2 Ιουλίου με 13 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στις απευθείας πτήσεις από 17 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου, ισχύει έκπτωση 20% ενώ για τις απευθείας πτήσεις από 14 Σεπτεμβρίου έως 24 Οκτωβρίου, η έκπτωση διαμορφώνεται στο 30%. Οι ανωτέρω εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20% και 30%. Σημειώνεται ότι η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους, ενώ σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Τέλος, η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ