2020-02-23 14:00:42
Φωτογραφία για Σφαγείο Ρόδου: Η υγιεινή και ασφάλεια της διατροφής του λαού δεν μπορεί να αφεθεί στην ιδιωτική κερδοσκοπία
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Την παραχώρηση της σφαγειοτεχνικής μονάδας της Ρόδου που λειτουργεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε ιδιώτη με πλειοδοτικό διαγωνισμό, εισηγείται η περιφερειακή αρχή με το πρόσχημα της αδυναμίας πρόσληψης προσωπικού, ενώ το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 25ης Φλεβάρη.

Σε σχόλιο της για την εξέλιξη αυτή η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νοτίου Αιγαίου σημειώνει:

«Την πεπατημένη της απαξίωσης και υποβάθμισης της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών ακολούθησε η Περιφερειακή Αρχή στη περίπτωση του Σφαγείου της Ρόδου. Έτσι τώρα πλέον με πρόσχημα και την έλλειψη προσωπικού η σημαντική αυτή υποδομή δρομολογείται να καταλήξει σε ιδιώτες. Η υγιεινή και ασφάλεια της διατροφής του λαού όμως δεν μπορεί να αφεθεί στην ιδιωτική κερδοσκοπία. Η περιφέρεια πρέπει να εξασφαλίσει για τους κατοίκους του νησιού μία σύγχρονη - δημόσια και με μόνιμο προσωπικό επαρκώς στελεχωμένη υποδομή που δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τους μικρομεσαίους κτηνοτρόφους. Καμιά ιδιωτικοποίηση!»
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ