2020-02-24 15:40:00
Φωτογραφία για Πρωταθλητής στο τζούντο και πατέρας 2 παιδιών το θύμα!
  Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και τριών ακόμη ατόμων που φέρονται να τον βοήθησαν να λύσει τις διαφορές που είχε με τον

ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου βάφοντας τα χέρια του με αίμα

Για έναν άνθρωπο που έδινε και τη ψυχή του για να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη, κάνουν λόγο πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου, που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του ντελιβερά.

Κι ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και τριών ακόμη ατόμων που φέρονται να τον βοήθησαν να λύσει τις διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου βάφοντας τα χέρια του με αίμα, στην Θεσσαλονίκη, φίλοι και γνωστοί του θύματος δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση για τον άδικο χαμό του.

Ο καταστηματάρχης ήταν συνάμα πρωταθλητής στο τζούντο, όπως και η σύζυγος του αλλά και η κόρη του, ενώ είχε έναν ακόμη γιο.


Υπόδειγμα ανθρώπου και άριστου οικογενειάρχη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη να εξυπηρετήσει όποιον ζητούσε την βοήθεια του, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές, προσπαθώντας να είναι πάντα δίκαιος και απέναντι στο προσωπικό που εργαζόταν στο ταχυφαγείο.

Οι γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες και η εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του φαίνεται πως ώθησαν τον ντελιβερά που εργαζόταν στο μαγαζί του να εμφανιστεί με τρεις ακόμη άνδρες στο μαγαζί προκειμένου να τον βοηθήσουν να λύσει τις διαφορές που είχε με τον εργοδότη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή φέρεται να του είχε ανακοινώσει νωρίτερα από το τηλέφωνο την απόλυση του, καθώς δεν είχε εμφανιστεί να εργαστεί ανήμερα Τσικνοπέμπτης και ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να το κάνει.

O 32χρονος ντελιβεράς, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης και στο παρελθόν και μάλιστα φέρεται να είναι εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους λόγω της εμπλοκής του σε υποθέσεις κλοπών. Μάλιστα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε "βάλει χέρι" και στο ταμείο του ταχυφαγείου με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και γι αυτό το λόγο.

Η άγρια επίθεση

Ο 32χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τρεις φίλους του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον αρχικά με μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 32χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Στη συνέχεια, οι δράστες άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή, κι ενώ στον χώρο βρίσκονταν θαμώνες και εργαζόμενοι.

Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς, μάλιστα, μία από τις μαχαιριές τον βρήκε στην καρδιά.. Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των τεσσάρων δραστών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ