2020-02-25 13:20:49
Φωτογραφία για Eurovision: Οι πρώτες πληροφορίες για το video clip της Ελλάδας
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2020 Stefania βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη χώρα μας για τα γυρίσματα του video clip της συμμετοχής μας “Superg!rl”.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μέσα σε δυο μέρες, και η Μαρίνα Φλοίσβου είναι αυτή που φιλοξένησε τα εξωτερικά γυρίσματα. Ωστόσο, ορισμένες σκηνές πραγματοποιούνται σε εσωτερικό χώρο, και ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το New Hotel, επιλέχθηκε για τον σκοπό αυτό, όπως και τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Βρεττού που παρουσιάσθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επι-κοινωνία», μια σκηνή του video clip του «Superg!rl” εμφανίζει τη Stefania να ξυπνάει σε ένα δωμάτιο… το τι γίνεται από κει και πέρα; Ακόμα είναι άγνωστο…  Υπάρχει άκρα μυστικότητα γύρω από το video clip, αλλά όπως δηλώνει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Κωνσταντίνος Καρύδας, δεν περιλαμβάνει σκηνές όπως οι υπερ-ήρωες των ταινιών και των κόμικς, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζεται το “Superg!rl” είναι πρωτότυπος και σουρεαλιστικός!


Στα γυρίσματα του “Superg!rl” συμμετείχαν περισσότεροι από 80 νέοι, από το καλλιτεχνικό λύκειο του Γέρακα, την δραματική σχολή ΙΑΣΜΟΣ και τη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ το συνεργείο ξεπέρασε τον αριθμό των 15 ατόμων. Στο πλάι της Στεφανίας εμφανίζεται ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης, ενώ η ενδυματολογική της εμφάνιση περιλαμβάνει ρούχα της BSB.

Ο σκηνοθέτης του video clip Κωνσταντίνος Καρύδας είναι ένας καταξιωμένος στο χώρο του σκηνοθέτης και σεναριογράφος, απόφοιτος του τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη σκηνοθεσία. Στο ενεργητικό του έχει σκηνοθεσία ταινιών μικρού μήκους και μουσικών βίντεο κλιπ, μεταξύ των οποίων των Σάκη Ρουβά, Πάνου Μουζουράκη, Νίκου Οικονομόπουλου, κ.α. Ο ίδιος μίλησε στην Κωνσταντίνα Βρεττού, στο περιθώριο των γυρισμάτων, για την Stefania και το “Superg!rl”, καθώς και για τη συνεργασία τους στο video clip:

Το τραγούδι είναι πολύ ωραίο, με αρκετή ενέργεια και δύναμη! Αν και χορευτικό, έχει νόημα, μήνυμα και συναίσθημα, συνδυάζει, δηλαδή, πολλά στοιχεία… έχει το dance στοιχείο που σε ξεσηκώνει! Η Stefania είναι μια υποδειγματική επαγγελματίας! Έχει μάθει να δουλεύει πάρα πολύ, έχει κάνει ήδη πολλά διαφορετικά πράγματα: σειρές, κινηματογράφο, τραγούδι… Έχει μια ωριμότητα για την ηλικία της που σπάνια συναντάς και μια εργατικότητα που σίγουρα θα την οδηγήσει στην επιτυχία, και εκείνη και την ελληνική συμμετοχή!

Στο ίδιο ρεπορτάζ μίλησε και η Stefania, η οποία εξέφρασε για άλλη μια φορά τον ενθουσιασμό της για το “Superg!rl”, καθώς ήταν εκείνο που, μεταξύ των τραγουδιών που έγραψε για εκείνη ο Δημήτρης Κοντόπουλος, της άρεσε εξ αρχής:

Είναι πολύ ωραίο, είναι pop, χορευτικό, θυμίζει Ariana Grande… είναι φανταστικό που εκπροσωπώ την Ελλάδα, ήταν το όνειρό μου Δείτε το video από το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Βρεττού:

Το τραγούδι της Ελληνικής συμμετοχής “Superg!rl” πρόκειται να παρουσιασθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου, στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ για τη Eurovision, με τίτλο “Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση”, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 5μ.μ. με παρουσιαστή των ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο.

Εντωμεταξύ, η Stefania συνεχίζει και τις εντατικές πρόβες για τη χορογραφία του “Superg!rl”! Ο μετρ στο είδος του, που έχει επιμεληθεί χορογραφικά και σκηνοθετικά πολλές συμμετοχές στη Eurovision και διάσημα μουσικά projects, o γνωστός μας Φωκάς Ευαγγελινός, έχει αναλάβει τη σκηνική επιμέλεια της Ελληνικής συμμετοχής και στη φετινή Eurovision. H Stefania δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό της και την ευγνωμοσύνη της για αυτή τη συνεργασία! Ορισμένα, μάλιστα, από τα γυρίσματα του video clip του “Superg!rl” έγιναν και στη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού.

Πηγή: ogaegreece.gr

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ