2020-02-26 16:28:49
Φωτογραφία για ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΓΚ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ: ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ;(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Λουκ. 17,26 Και καθώς συνέβη κατά τας ημέρας του Νώε, έτσι θα είναι και κατά τας ημέρας που θα έλθη ο υιός του ανθρώπου.

Ρωμ. 5,12 Εγινε δε αυτή η συμφιλίωσις κατά κάποιον ανάλογον τρόπον, με εκείνον που είχε γίνει δια της πτώσεως του Αδάμ η αποστασία και εχθρότης• όπως δηλαδή δι’ ενός ανθρώπου, δια του Αδάμ, “εισήλθεν η αμαρτία στο ανθρώπινον γένος” και δια της αμαρτίας ο θάνατος, και έτσι απλώθηκε και εκυράρχησεν εις όλους τους ανθρώπους ο θάνατος, επειδή εν τω Αδάμ όλοι ημάρτησαν, έτσι και δια του Ιησού Χριστού εισήλθε και προσφέρεται εις όλον το ανθρώπινον γένος η δικαίωσις.

Το άρθρο αυτό δεν αφορά την πτυχή της υγείας του κοροναϊού, αλλά τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες της περιστολής της νόσου. Ας φανταστούμε τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Κίνα και ότι οι αρχές στην Ευρώπη έχουν επίσης διαταχθεί. Τα μισά από τα 500 εκατομμύρια Ευρωπαίων πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι λόγω καραντίνας, η δημόσια ζωή δεν λαμβάνει πλέον χώρα και το 80% των εταιρειών παραμένει σταθερό, τίποτα δεν κινείται, όπως συμβαίνει σήμερα στην Κίνα.

Τώρα μπορούμε να δούμε τι έχει γίνει στη βόρεια Ιταλία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους, στα σχολεία, στα νηπιαγωγεία, στα γραφεία, στα μουσεία, στα εστιατόρια, στους κινηματογράφους, στις λέσχες, ό, τι συγκεντρώνει ο κόσμος έχει κλείσει. Οι δρόμοι είναι άδειοι, σχεδόν κανείς δεν πηγαίνει στη δουλειά, έχει επιβληθεί η πλήρης διακοπή της ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο προηγούμενο άρθρο μας θέσαμε την ερώτηση: «Είστε έτοιμοι να σταθείτε ακόμα/για απομώνοση και αδράνεια;»

ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ:ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ…ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ;(Βίντεο)

https://ift.tt/3870cVr

Εάν θέλετε να μάθετε τις πιθανές οικονομικές συνέπειες της καταπολέμησης της εξάπλωσης του ιού corona, πρέπει μόνο να εξετάσετε τις χρηματιστηριακές τιμές, επειδή οι τιμές της αγοράς καθορίζουν το κόστος για την οικονομία ή τις εταιρείες. Οι πτωτικές τιμές των τελευταίων ημερών δείχνουν τι ζημιά αναμένεται. Ο Dow έπεσε πάνω από 1.000 πόντους τη Δευτέρα και άλλους 879 βαθμούς ή -3.15% την Τρίτη. Στη συνέχεια, το S & P 500 -3,03%, Dow 30 -3,15%, Nasdaq -2,77%, Russell 2000 -3,45%, πετρέλαιο -2,97%. Όλοι οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν μείον!

Ο μικρός ιός COVID-19 προκάλεσε την τρίτη μεγαλύτερη συντριβή στην ιστορία της Dow, η οποία ξαφνικά «δρόσισε» τη μακρά υπερθερμανθείσα χρηματιστηριακή αγορά χάνοντας όλα τα κέρδη του 2020 μέσα σε λίγες ώρες!

Όλα τα άλλα χρηματιστήρια στον κόσμο έχουν βιώσει την ίδια συντριβή τιμών επειδή όλες οι οικονομίες είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο λόγω της απεριόριστης παγκοσμιοποίησης. Κατά γράμμα λέγεται ότι εάν η οικονομία της Κίνας αποτύχει λόγω του ιού, όλες οι άλλες χώρες θα μολυνθούν και θα αρρωστήσουν. Αυτή η μόλυνση προκλήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές που κατάργησαν όλα τα σύνορα. Έχουν απεικονίσει τα σύνορα ως κάτι κακό, το οποίο γενικά πρέπει να αφαιρεθεί, έτσι ώστε η εμπορική και επιβατική κίνηση να μπορεί να τρέξει χωρίς εμπόδια και να χρησιμεύσει ως προστασία.

Θα δείτε ότι όλοι όσοι υποστήριζαν την κατάργηση των συνόρων, οι οποίοι δήλωσαν ότι τα σύνορα αποτελούν μορφή ρατσισμού, θα τους προκαλέσουν και πάλι όταν πρόκειται για τη ζωή τους. Ναι, οι πυροβολισμοί κλείνουν και πάλι από φόβο ότι προηγουμένως απομακρύνθηκαν από την «ανθρώπινη αγάπη».

Μεταφορικά μιλώντας, έχουν σκίσει το σκάφος από τα πλοία και αν ένας θάλαμος γεμίσει με μια διαρροή, το νερό διεισδύει παντού και το πλοίο βυθίζεται. Ταυτόχρονα, έχουν μειώσει τις βάρκες διάσωσης στο ελάχιστο επειδή ισχυρίζονται ότι το πλοίο είναι αναπόφευκτο, επειδή οι κεντρικές τράπεζες μπορούν να σώσουν τα πάντα με χρήματα άντλησης, ανεξάρτητα από το τι.

Όχι τώρα, επειδή το πάρτι τελείωσε. Γιατί; Πρώτα από όλα, από το 2008 έχουν κρατήσει την οικονομία ως «κλινικά νεκρό ασθενή» μόνο με τεράστιες εισροές μετρητών και μηδενικά επιτόκια σε κώμα που δεν θέλει να ανακάμψει. Όλες οι συνταγές έχουν εξαντληθεί. Δεύτερον, οι κεντρικές τράπεζες δεν μπορούν να σώσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Όταν η παγκόσμια οικονομία κλείσει λόγω της καραντίνας, η κατανάλωση παύει, τα εργοστάσια δεν παράγουν πλέον, τα χρήματα δεν γίνονται πλέον, οι λογαριασμοί δεν πληρώνονται πλέον, οι υποχρεώσεις δεν πληρούνται, το κράτος δεν λαμβάνει πλέον φόρους, οι τράπεζες χρεοκοπούν , τότε το τέλος θα ανακοινωθεί.

Ο μικροσκοπικός ιός COVID-19 προκαλεί την κατάρρευση του παγκόσμιου σπιτιού των καρτών – με όλες τις συνέπειες !!!

Ο οικονομικός αντίκτυπος αυτού του μικρού ιού είναι ήδη πανδημικός. Ενώ ο φόβος είναι κάτι περισσότερο από τα πραγματικά προβλήματα υγείας που φαίνεται ότι έχουν κυριαρχήσει σε ολόκληρο τον κόσμο, η έλλειψη ιατρικής πραγματικότητας, η οποία είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αξίζει τον φόβο, δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα του οικονομικού αντίκτυπου του φόβου.

Ο φόβος μιας ύφεσης είναι τόσο μεγάλος που η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τώρα να βγάλει χρήματα από τον ουρανό για να ενισχύσει την οικονομία.

Ο υπουργός Οικονομικών του Χονγκ Κονγκ Paul Chan Mo-po θα ανακοινώσει τη διάσωση 120 δισ. Δολαρίων. Το «χρήμα ελικόπτερο» περιλαμβάνει – κάθε κάτοικος Χονγκ Κονγκ ηλικίας άνω των 18 ετών να λαμβάνει μια πληρωμή μετρητών ύψους 10.000 HK (περίπου 1.300 δολάρια) για να μειώσει την επιβάρυνση των ατόμων και των επιχειρήσεων.

Η οικονομία της πόλης βρίσκεται σε δύσκολες καταστάσεις, που πλήττονται από την επιδημία κοροναϊού και τις βίαιες διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης που υποκίνησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες τους τελευταίους μήνες. Το Χονγκ Κονγκ υφίσταται μια πρωτοφανή πτώση της κατανάλωσης καθώς οι λιανικές πωλήσεις έχουν καταρρεύσει και ο τουρισμός δεν έχει υλοποιηθεί.

Η Sun Hung Kai Properties, ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες εμπορικών κέντρων στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα μειώσει το ενοίκιο του Φεβρουαρίου έως και κατά 50% για τους περισσότερους μισθωτές για τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την προστασία της απασχόλησης , Αλλά τι φέρνει η διαίρεση ενός μηνιαίου ενοικίου;

Η οικονομική ζημία είναι γιγαντιαία και αυτό εγείρει το ερώτημα ποιος είναι πίσω από τον ιό; Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στη χώρα αυτή η Ουάσινγκτον και ο Τράμπ θεωρούνται ως εχθροί και μισθώνεται ένας οικονομικός πόλεμος, η επιδημία ξεσπάει τόσο ταιριαστά ώστε ολόκληρη η κινεζική οικονομία παραλύει.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να απομονώσετε έναν ιό και θα ξεσπάσει αργότερα. Είναι σαν τη χρήση δηλητηριωδών αερίων στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Όσο ο άνεμος φυσούσε προς τον εχθρό, μόνο ο εχθρός σκοτώθηκε. Αλλά όταν ο άνεμος επέστρεψε, οι δικοί σας στρατιώτες σκοτώθηκαν από το φυσικό αέριο. Είναι ένας λόγος για τον οποίο το δηλητηριώδες αέριο δεν χρησιμοποιείται πλέον ως όπλο στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, διότι η εξάπλωση δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον πολλαπλασιασμό ενός βιολογικού όπλου. Η ζημιά μπορεί εύκολα να εξαπλωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της επιβατικής κίνησης, να ξεφύγει από τον έλεγχο και να σας χτυπήσει. Έχουμε αυτήν την κατάσταση τώρα. Τα τελευταία νέα είναι ότι ο ιός έφτασε επίσης στη Νότια Αμερική στην τελευταία κεντημένη ήπειρο.

Αυτό που κάνει το Χονγκ Κονγκ με τη βροχή των χρημάτων μπορεί να λειτουργήσει για μια πόλη, αλλά όχι για μια ολόκληρη χώρα, ή ακόμα και για όλες τις χώρες του κόσμου, για την επίλυση μιας κρίσης. 1.300 δολάρια ΗΠΑ ή περίπου 1.000 ευρώ είναι γελοία λίγο, ούτως ή άλλως. Ωστόσο, μετατράπηκαν στη Γερμανία, με 70 εκατομμύρια δικαιούχους, που θα ήταν 700 δισεκατομμύρια ευρώ.

Και για την Ευρώπη ας πούμε ότι 4 τρισεκατομμύρια ευρώ θα είναι απαραίτητα και για ολόκληρο τον κόσμο πολλά τρισεκατομμύρια. Παρ ‘όλα αυτά, θα ήταν μόνο μια σταγόνα στην καυτή πέτρα. Σε τελική ανάλυση, ποια χρήση είναι μια σταγόνα χρήματος όταν οι αλυσίδες εφοδιασμού έχουν υποβαθμιστεί; Δεν υπάρχει προσφορά αγαθών ή υπηρεσιών, αλλά η ζήτηση πρόκειται να αυξηθεί με τα δωρεάν χρήματα.

Τι συμβαίνει με τις τιμές; Εκρήγνυνται όταν υπάρχουν χρήματα, αλλά αγαθά λείπουν. Επομένως, το ερώτημα είναι δικαιολογημένο: είστε έτοιμοι για κενά ράφια, για υψηλές τιμές, στάση της κοινωνίας και παγκόσμια οικονομική κρίση; Ή είστε αδιάφοροι και δεν σας ενδιαφέρει τι συμβαίνει;

Έχει ξεκινήσει η αποκάλυψη του ζόμπι;

Η Βόρεια Ιταλία πανικοβλήθηκε αφού οι αρχές της Λομβαρδίας προειδοποίησαν για την ταχεία εξάπλωση του ιού κορώνας και κάλεσαν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους. Οι δρόμοι και οι πλατείες πολλών πόλεων είναι κυρίως ερημικές και όταν βλέπετε κάποιον, φορούν μάσκες και προστατευτικά ρούχα. Για να συμπληρώσετε τα τρόφιμα, εάν είστε σε καραντίνα στο σπίτι, μεγάλες γραμμές που σχηματίζονται μπροστά από τα σούπερ μάρκετ και οι φοβισμένοι άνθρωποι καθαρίζουν τα ράφια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θυμίζει σκηνές από την αποκάλυψη ζόμπι.

Τα σχολεία και τα μουσεία έχουν κλείσει, γεγονότα όπως το Καρναβάλι της Βενετίας έχουν ακυρωθεί, ενώ ο σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani έχει αναφερθεί ότι πραγματοποίησε μια κλειστή δημόσια εκδήλωση στο τέλος της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου την Κυριακή, όταν η τελευταία συλλογή του μεταδόθηκε από ένα κενό θέατρο.

Περίπου μια ντουζίνα πόλεις της Βόρειας Ιταλίας έχουν εγκλωβιστεί, αφού ο συνολικός αριθμός των μολυσμένων ατόμων στην Ιταλία είναι πάνω από 150. Αργότερα την Κυριακή, οι αξιωματούχοι έκλεισαν θέατρα, κινηματογράφους και άλλους δημόσιους χώρους, όπως παμπ και κλαμπ, για τουλάχιστον επτά ημέρες, τα περισσότερα από αυτά στην πυκνοκατοικημένη περιοχή γύρω από το Μιλάνο.

Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο, η στάση της κοινωνίας και της οικονομίας ξεκίνησε επίσης στην Ιταλία. Σε σχέση με άλλους θανάτους, δεν είναι ο ίδιος ο ιός που προκαλεί ζημιά σε περίπτωση δύο θανάτων μέχρι σήμερα, αλλά τα επίσημα μέτρα περιορισμού που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακές προσβολές σε φοβισμένους ηλικιωμένους.

Και; Είστε έτοιμοι για πανικό που από τις Άλπεις έρχεται βόρεια; Η Βόρεια Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει να απομονώνει την Ιταλία. Τίποτα με ανοιχτά σύνορα πια. Ποιος είναι ο επόμενος;

Όσον αφορά την Κίνα, ανεξάρτητα από τα μέτρα που χρησιμοποιεί το Πεκίνο για τη σταθεροποίηση της οικονομίας, η οικονομική παράλυση είναι ήδη ορατή: 750 εκατομμύρια άνθρωποι είναι περισσότερο ή λιγότερο φυλακισμένοι και όσοι βρίσκονται σε καραντίνα είναι όλο και περισσότερο ενοχλημένοι από την αδράνεια που πρέπει να επιδείξουν.

Αντί να εργάζονται, κάθονται στο σπίτι επειδή τα εργοστάσια είναι κλειστά. Πάνω από το 85% των μικρών επιχειρήσεων – οι οποίες απασχολούν το 80% του πληθυσμού της Κίνας – αναμένεται να εξαντλήσουν τα χρήματά τους εντός τριών μηνών και το ένα τρίτο αναμένει ότι τα χρήματα θα παραμείνουν μέσα σε ένα μήνα.

Το κλείσιμο των εργοστασίων θα έχει ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των αμέτρητων εργαζομένων και των εταιρειών που εξαντλούνται, καθώς το επόμενο μεγάλο κύμα πτώχευσης θα πλήξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται και η κατάρρευση της οικονομίας μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικές αναταραχές.

Η ειρωνεία είναι ότι η στάση της κινεζικής οικονομίας έχει και κάτι «καλό». Η κατανάλωση βενζίνης, ντίζελ, φυσικού αερίου, πετρελαίου και άνθρακα μειώθηκε δραματικά επειδή απαιτείται πολύ λιγότερη ενέργεια για τη βιομηχανία και υπάρχει πολύ λιγότερη κίνηση, γεγονός που έχει σαφώς θετική επίδραση στην ποιότητα του αέρα στην Κίνα.

Συνεπώς, καταβάλλονται προσπάθειες για τον ορισμό του κοροναϊού (Covid-19) για το υψηλότερο περιβαλλοντικό βραβείο στον κόσμο το 2020, για το Βραβείο Πρωταθλητών της Γης, το οποίο χορηγείται από το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον, για τον παροπλισμός της κοινωνίας και της οικονομίας. Η αποβιομηχάνιση εισάγεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο και οι παγκόσμιες εκπομπές CO2 μειώνονται μαζικά. Απονεμήθηκε στις «Παρασκευές για το Μέλλον» το 2019.

Coronavirus Pandemic — The Mainstream Media is Lying



[embedded content]



Κορωνοϊός: Ψάχνουν για μάσκες, αλλά δεν υπάρχουν στην αγορά

Οι εικόνες από τα σούπερ μάρκετ στο Μιλάνο μετά τα κρούσματα του Κορωνοϊού έχουν θορυβήσει τους Έλληνες που ψάχνουν παντού για μάσκες, αλλά έχουν εξαφανιστεί από την αγορά.

Το αποθεματικό της Ελλάδας σε ιατρικές χειρουργικές μάσκες έχει αρχίσει να εξαντλείται, τόνισε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κωνσταντίνος Λουράντος, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα υγιεινής.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη στο Mega σχετικά με τον κορονοϊό και τις εξελίξεις στην Ιταλία, ο κ. Λουράντος ανέφερε ότι «μετά την ανακοίνωση όσων γίνονται στην Ιταλία, έχουν αρχίσει οι Ελληνες να πηγαίνουν από φαρμακείο σε φαρμακείο και να ζητούν μάσκες. Και να είχαμε, θα τέλειωναν, δεν θα μπορούσαμε να καλύψουμε την τεράστια ζήτηση».

Πρόσθεσε ακόμη ότι θεωρεί όσα γίνονται υπερβολικά, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εχουμε ξεμείνει από μάσκες, αλλά έχει ξεφύγει και ο ελληνικός λαός. Νομίζω είναι υπερβολή όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργείται. Θέλει όλος ο κόσμος να έχει μάσκες στο σπίτι του για παν ενδεχόμενο».

» ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ»(;;;) ΤΟΥ 1981(!), ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΣΤΟ WUHAN – ΚΙΝΑ, ΕΤΟΣ 2020, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ»…;;;;;

Ότι ΕΓΚΛΗΜΑ κάνουν, το προαναγγέλλουν, μέσα από δικούς τους συγγραφείς, σκηνοθέτες, συνθέτες και … «ανθρώπους» της τέχνης και του «πνεύματος» …

Τους αρέσει να παίζουν με την άγνοια των λαών… αλλά και με τις ζωές τους…

Στόχος τους, η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, με θανατηφόρους ιούς…

attikanea.blogspot.com

ΕΔΩ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ (ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ 1996)

https://ift.tt/2PqIkOC

Πηγή

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/1981-wuhan-2020.html

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ