2020-02-26 17:54:20
Φωτογραφία για Αιθέριο έλαιο κανέλας: Χρήσεις και οφέλη για την υγεία-ΒΙΝΤΕΟ

Η κανέλα είναι γνωστή για τις αρωματικές της ιδιότητες, γι’ αυτό χρησιμοποιείται στην κατασκευή αρωμάτων, αποσμητικών χώρου και προϊόντων καθαρισμού.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά και να συμβάλει στην αντιμετώπιση ασθενειών, καθώς είναι πλούσια σε αντιβακτηριακές ουσίες και αντιοξειδωτικά.

Εκτός από τη χρήση της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, μπορεί κανείς να επωφεληθεί και από τη χρήση ελαίου κανέλας.

Είναι ιδανικό για την ανακούφιση δερματικών προβλημάτων και παθήσεων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα οφέλη του αιθέριου ελαίου κανέλας και πώς θα το χρησιμοποιήσετε:

[embedded content]

Η κανέλα ξεχωρίζει για τις αρωματικές της ιδιότητες. Γι’ αυτό και χρησιμοποιείται στην κατασκευή αρωμάτων, αποσμητικών χώρου και προϊόντων καθαρισμού σπιτιών.

Επιπλέον, έχει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές χρήσεις και μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες, καθώς είναι πλούσια σε αντιβακτηριακές ουσίες και αντιοξειδωτικά.

Το καλύτερο είναι ότι είναι φτηνή και εύκολο να ενσωματωθεί στη διατροφή σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλά άλλα συστατικά.

Αν και πολλοί συνήθως την καταναλώνουν σε αφεψήματα και ροφήματα, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για να επωφεληθούν από όλες τις ιδιότητές της.

Μία από αυτές τις μεθόδους είναι η παρασκευή ενός θεραπευτικού ελαίου κανέλας. Είναι ιδανικό για την ανακούφιση δερματικών προβλημάτων, παθήσεων και προβλημάτων στο ανοσοποιητικό σύστημα.

ΠΗΓΗ: Onmed.gr



Let's block ads! (Why?)

ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ – Newsitamea.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ