2020-02-27 21:16:45
Φωτογραφία για Ν. Φαρμάκης: Ενωμένοι στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, της τοπικής οικονομίας και του καρναβαλιού της Πάτρας!
     Μετά τις εξελίξεις με τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα και την απόφαση αναστολής των καρναβαλικών εκδηλώσεων, γεγονός που πλήττει ιδιαίτερα την Πάτρα, έναν θεσμό με τεράστια ιστορία αλλά και σημασία για την τοπική οικονομία, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής:

«Η Πάτρα είναι η πόλη της νιότης, του κεφιού και του καρναβαλιού.

Και αυτό δεν αλλάζει και δεν ανατρέπεται, για κανέναν λόγο.

Παράλληλα όμως, είναι και μία ώριμη κοινωνία που γνωρίζει ότι η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Και γι’ αυτό, με ψυχραιμία και σύνεση, υπακούει στις οδηγίες των ειδικών, προκειμένου να διαφυλάξει τον εαυτό της, αλλά και τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού της από το ενδεχόμενο επέκτασης της νέας ίωσης που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Ως Περιφερειακή Αρχή, συντασσόμαστε με τη στάση συνέπειας και ευθύνης της συντριπτικής πλειοψηφίας των φορέων και των πολιτών της Πάτρας, γνωρίζοντας ότι αποτελεί ατομική και συλλογική ευθύνη όλων μας να σταθούμε με υπευθυνότητα απέναντι στην απειλή για τη δημόσια υγεία που έχει χτυπήσει την πόρτα του πλανήτη. Σε αυτή την απειλή δεν πρέπει να προσφέρουμε την παραμικρή δυνατότητα επέκτασης, αλλά και την παραμικρή ευκαιρία να διευρύνει τον φόβο στην ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ