2020-02-29 20:18:28
Φωτογραφία για Ελεύθερη Διέλευση Στρατιωτικών από Σταθμούς Διοδίων-Δωρεάν Μετακίνηση με τα Μ.Μ.Μ. (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Η ΠΟΜΕΝΣ απέστειλε έγγραφο προς ΥΕΘΑ – ΥΦΕΘΑ - Υπ. Υποδομών&Μεταφορών - ΕΓΑ/ΓΕ με το οποίο προτείνει τα παρακάτω:

α. Την εξάντληση κάθε δυνατότητας ασφαλούς εκτέλεσης υπηρεσιακών δρομολογίων από τις Μονάδες για τις μετακινήσεις του προσωπικού της κατά τις καθημερινές και τις αργίες.

β. Την εξαίρεση των στρατιωτικών από την καταβολή του αντίτιμου διέλευσης των διοδίων της περιοχής υπηρέτησής τους, μέσω της έκδοσης ειδικής εκπτωτικής κάρτας, ώστε να μην χρεώνεται η διέλευση από τα διόδια κατά τον χρόνο μετάβασης τους στον εργασιακό τους χώρο και της επιστροφής τους στον τόπο κατοικίας τους ή την δυνατότητα ορισμένου αριθμού ελεύθερων διελεύσεων μηνιαίως, κατόπιν σχετικής Υπουργικής απόφασης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή.

γ. Τη δωρεάν μετακίνηση όλων των Στρατιωτικών με τα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.), με την επίδειξη των στρατιωτικών δελτίων ταυτότητας, όπως ακριβώς εφαρμόζεται για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, των Συνοριακών Φυλάκων και Ειδικών Φρουρών, το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος (μόνιμοι και πυροσβέστες 5ετους υποχρέωσης) και το ένστολο προσωπικό και Δοκίμων του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ