2020-03-01 14:20:58
Φωτογραφία για Πλειάδιοι: Η οικοδόμηση του φωτεινού σώματος
[01/03/2020 - 13:58]

Πλειάδιοι: Η οικοδόμηση του φωτεινού σώματος

Χρήστος Κιτσινάμας

Η οικοδόμηση του φωτεινού σώματος ενέχει την εξέλιξή σας σε υπέρ-οντότητες. Το γαλαξιακό παλιρροιακό κύμα φωτός θα εκτοξεύσει τους πάντες σε μια υπερβολική εκδοχή της μεγαλύτερής τους ευκαιρίας!

Καθώς ο πλανήτης πλησιάζει περισσότερο τις ημέρες των μεγάλων αλλαγών, ο καθένας σας θα κληθεί να σταθεί σαν στήλη φωτός. Θα δείχνετε τον δρόμο στους καιρούς που οι άνθρωποι θα είναι απελπισμένοι, επειδή οι παλιοί τρόποι δεν προσφέρουν πια λύσεις – δεν ταιριάζουν πια και είναι άσχετοι.

Έχουμε υπαινιχθεί στο βιβλίο ότι το φως επιφέρει μεγάλο μέρος από το χάος στον πλανήτη. Έτσι, στη διάρκεια αυτών των καιρών, τα χαρίσματά σας θα χρειαστούν.

Δεν μπορείτε να φύγετε τρέχοντας και να κρυφτείτε, γιατί είστε αναγκαίοι για να περάσετε μέσα από τις διάφορες κοινότητες ώστε να φέρετε εναλλακτικούς τρόπους ύπαρξης. Είστε αναγκαίοι για να μοιραστείτε το πιστεύω σας ότι η πραγματικότητα δημιουργείται από τις σκέψεις σας και για να δείξετε σε άλλους πώς λειτουργεί αυτό, μέσω της θεραπείας και της δημιουργίας νέων ιδανικών πολιτισμού και συνεργασίας.

Όταν οι εποχές αρχίσουν να ξεδιπλώνονται, θα αποκαλύψουν τις αρχαίες προφητείες καθώς αυτές θα ζωντανεύουν. Αυτές οι αρχαίες προφητείες θα είναι αρκετά πιο πολύχρωμες και θα έχουν τις δικές τους εκδοχές των εαυτών τους, καθώς θα δίνουν σε αυτό τον πλανήτη τα μεγαλύτερα μαθήματα.

Καθώς εξελίσσεστε, φέρνετε αυτά που ξέρετε μπροστά και τα μοιράζεστε και τα ζείτε. Γίνεστε μεγαλύτερο δοχείο ή μεγαλύτερη έκφραση του φωτός.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα ανακαλύψετε ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων θα εκτοξευθείτε με ταχύτητα πέρα από την ταχύτητα του φωτός, με αυτά που γνωρίζετε.

Οι ικανότητες και τα ταλέντα και οι πληροφορίες που θα σας έρθουν, βρίσκονται, απλώς μέσα σας. Θα σας υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει ένα γαλαξιακό παλιρροιακό κύμα φωτός από το μέλλον που έρχεται προς τον πλανήτη σας και ότι αυτή η διασταύρωση θα γίνει αισθητή στις μάζες σύντομα.

Θα είναι σαν όλος ο πλανήτης να βιώνει μια μονόπλευρη εξύψωση της συνειδητότητας. Αυτό το κύμα θα πρέπει να είναι γιγάντιο κύμα για να επηρεάσει όλες τις μάζες που βρίσκονται εγκλωβισμένες μέσα στον έλεγχο της συχνότητας.

Και είστε εσείς, η Οικογένεια του Φωτός, που βρίσκεστε εδώ κατά εκατομμύρια και δημιουργείτε τον χώρο μέσα στα σώματά σας γι’ αυτό το γαλαξιακό παλιρροιακό κύμα, το οποίο θα επιτρέψει αυτή την έγχυση του πρώτου επίπεδου του φωτεινού σώματος, να μπορούν να την κρατήσουν όλοι.

Το φωτεινό σώμα είναι το σώμα που κρατάει την πλήρη μετάλλαξη του είδους. Θ μπορεί να εξισορροπεί πραγματικότητες μέσω της μετακίνησης της συνειδητότητας με πρόθεση, από τημια οπτική στην άλλη, σαν να αλλάζει κανάλια στην τηλεόραση.

Το φωτεινό σώμα θα φέρει όλα αυτά τα κωδικοποιημένα δεδομένα και θα μπορεί να τα μεταφράζει κατά βούληση. Θα επικοινωνεί ενδοδιαστασιακά και εξωδιαστασιακά. Και να θυμάστε, η ύλη είναι απλώς φως που έχει εγκλωβιστεί.

Καθώς οικοδομείτε το φωτεινό σας σώμα, επιτρέπετε στην αναδιοργάνωση της μοριακής δομής, τη χαλάρωση της λαβής με την οποία πιάνετε κάποιες πλευρές της υλικότητας, ώστε η πνευματική σας κατανόηση να μπορεί να βρίσκεται πιο εναρμονισμένη με την καθημερινή σας ζωή.

Το φωτεινό σώμα οικοδομείται όταν επιτρέπει σε ύλη που είναι λιγότερο εγκλωβισμένη να εκδηλωθεί και όταν επιτρέπει στο φως, το οποίο είναι πιο ελεύθερο στην έκφρασή του και στην αναζήτηση της δικής του πηγής, να γίνει αυτό που είστε, ώστε να μην είστε πια τόσο συμπαγείς. Καθώς ανεβάζετε τιε ταχύτητες στις οποίες δονείστε, γίνεστε το φωτεινό σας σώμα.

Κυριολεκτικά, θα δείτε την αλλαγή στο σώμα σας. Το σώμα σας θα γίνει πιο ζωτικό, πιο νεανικό, πιο φροντισμένο στην ίδια του την οντότητα και σίγουρα θα επεξεργάζεται πολλαπλές πληροφορίες. Θα γίνει υπέρ-ον.

Η οικοδόμηση του φωτεινού σώματος ενέχει την εξέλιξή σας σε υπέρ-οντότητες. Η επέκταση της μακροζωίας του κυτταρικού σώματος, μέσα από την αναζωογόνηση και την επέκταση της κυτταρικής ζωής, ξαναγίνεται της μόδας. Αυτό είναι μέρος της οικοδόμησης του φωτεινού σώματος, ένα σώμα που δεν είναι τόσο συμπυκνωμένο, που δεν αυτό-καταστρέφεται, που αυτό-αναγεννιέται και αυτό-αναπληρώνεται.

Γι’ αυτό προσπαθείτε όλοι. Θα ήσασταν ήδη το φωτεινό σας σώμα και θα το νιώθατε, αν δεν ανησυχούσε τόσο πολύ ο λογικός σας νους για το αν είναι δυνατόν, η κοινωνία όμως δεν σας λέει ότι είναι δυνατόν.

Δεν μπορούμε να σας τονίσουμε αρκετά το ότι πρέπει να σταματήσετε να ακούτε την κοινωνία. Αυτό θα είναι το δυσκολότερό σας καθήκον και η μεγαλύτερη ρήξη που θα χρειαστεί να κάνετε.

Έχετε τον κοινωνικό σας εαυτό και τον πνευματικό σας εαυτό και πρέπει να αποφασίσετε ποιος από τους δύο είναι ιερός. Ποιος από τους δύο είναι η πηγή της εξουσίας σας;

Επιτρέψτε στον διαισθητικό σας εαυτό να γίνει η εξουσία. Επιτρέψτε στον διαισθητικό σας εαυτό να είναι σημαιοφόρος της δικής σας εμπειρίας, που είναι μια εμπειρία που δεν πρόκειται να σας την επικυρώσει κανένας άλλος.

[embedded content]

Πλειάδιοι: Η Οικοδόμηση Φωτεινού Σώματος – Urantia Center: Χρήστος Κιτσινάμας

www.UrantiaCenter.gr Χρήστος Κιτσινάμας [email protected]

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Πλειάδιοι: Η οικοδόμηση του φωτεινού σώματος periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
13249 - Της Τυρινής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
13249 - Της Τυρινής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ