2020-03-06 18:23:27
Φωτογραφία για Κοροναϊός: Νέο κρούσμα στην Αθήνα
Την ύπαρξη νέου κρούσματος κοροναϊού στη Δάφνη Αττικής ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, Μπινίσκος Αναστάσιος, με ανάρτησή του στα social media.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κρούσμα είναι κηδεμόνας μαθητή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου για τυχόν άλλα κρούσματα.

Πλέον, μαζί με τα πρωινά 14 νέα κρούσματα από το γκρουπ προσκυνητών στους Αγίους Τόπους, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται σε 46.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δάφνη 6-3-2020

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ​​​​​

ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ​​​​ ​ ​

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Έλλης 16 & Κανάρη

T.K. 172 35

Tηλ: 213 208 5524

FAX: 210 9750614

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από τις αρμόδιες αρχές ότι το ύποπτο κρούσμα κηδεμόνα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, είναι θετικό. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου για τυχόν άλλα κρούσματα.


Ο Δήμος έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ήδη έχει ξεκινήσει η απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και των σχολικών μονάδων.

Για προληπτικούς λόγους και για την προστασία της πιο ευάλωτης κοινωνικής ομάδας συμπολιτών μας, αποφασίζουμε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου μας από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και θα ακολουθήσουν νεώτερες οδηγίες και ανακοινώσεις όταν προκύψουν νέα στοιχεία.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ