2020-03-07 18:00:44
Φωτογραφία για Ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως στη Σύμη
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίκαιρη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Σύμης και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου, κ. Χρυσόστομο, του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ Πικραμένου, συνοδεία του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, κ Στεφάνη.

Το απόγευμα, Παρασκευή 6η Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος με ιδιαιτέρα χαρά υπεδέχθη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Σύμης τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, συνοδευόμενο από τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Συνταγματάρχη (ΠΖ) της Δ.Α.Ν. Σύμης κ. Γεώργιο Ζηζέκα, τον Λιμενάρχη της Νήσου Υποπλοίαρχο κ. Παντελή Μισό, τον Αστυνομικό Διοικητή Υπαστυνόμο Α΄ κ. Ελευθέριο Καραμανλή και άλλα στρατιωτικά στελέχη.

Ο κ. Αντιπρόεδρος με τον κ. Υφυπουργό, επισκέφθηκαν την Σύμη στο πλαίσιο των τρεχουσών δραστηριοτήτων τους, όπου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και εθιμοτυπική επίσκεψη τόσο στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, όσο και στον κ. Δήμαρχο Σύμης. Ακολούθως μετέβησαν στην Ι. Μονή Πανορμίτου, όπου τους υπεδέχθη ο Πανοσ. Καθηγούμενος π. Αντώνιος Πατρός, ο οποίος εν συνεχεία τους συνόδευσε στο Καθολικό για να προσκυνήσουν την θαυματουργή Εικόνα του Ταξιάρχου μας.
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ