2020-03-10 12:39:12
Φωτογραφία για Ο ΕΟΠΥΥ «χτυπά» τον κοροναϊό με νέο σχέδιο αντίδρασης
HR

Μπορεί στα νοσοκομεία ακόμη να μην έχει υπάρξει πλήρης οργάνωση για τον κοροναϊό, καθότι ακόμη ετοιμάζονται κρεβάτια, εντατικές, κλπ, στον ΕΟΠΥΥ όμως φαίνεται πως …πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Όπως μεταφέρουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr ήδη έχει ετοιμασθεί πλήρες σχέδιο από την Οικονομική Διεύθυνση ώστε αν χρειασθεί να τεθεί σε εφαρμογή ένα πλήρως ψηφιοποιημένο σύστημα. Ένα σύστημα το οποίο θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που έχουμε τέτοια αύξηση κρουσμάτων που δεν θα μπορούσε κανείς να πλησιάσει καν στην κεντρική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι.

Το σχέδιο το οποίο όπως λένε πηγές στο HealthReport.gr, έχει παραδοθεί ήδη στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι αλλά και οι πάροχοι, μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων αλλά και από απόσταση.

Να σημειωθεί ότι σήμερα σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται φυσική παρουσία για την τακτοποίηση διαφόρων εκκρεμοτήτων και πληρωμών στον ΕΟΠΥΥ.

Άγνωστο παραμένει εάν υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες του δημοσίου που έχουν «εξοπλισθεί» αντίστοιχα για τον κοροναϊό Δ.ΕΥΘ.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ