BMW

2020-03-12 20:55:46
Φωτογραφία για BMW
Νέα δεδομένα για τη BMW, με τη γερμανική εταιρεία να παρουσιάζει εκτός του ηλεκτρικού πρωτότυπου Concept i4 και το νέο της λογότυπο.

Η νέα σχεδίαση του λογοτύπου της βαυαρικής φίρμας έχει βασιστεί σε δύο στοιχεία, το δισδιάστατο, αλλά και διαφανές μοτίβο. Στο πρώτο μοντέλο που έχει τοποθετηθεί, Concept i4, το λογότυπο είναι βαμμένο σε χρώμα, ενώ το σήμα της μάρκας δεν περιβάλλεται πλέον από τον μαύρο δακτύλιο, ο οποίος είναι τώρα διαφανής. Να αναφέρουμε ότι η BMW χρησιμοποιούσε το υπάρχον λογότυπο από το 1997, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστο σε ποιο μοντέλο μαζικής παραγωγής θα τοποθετηθεί.

O Jens Thiemer, Αντιπρόεδρος Πελατών & Μάρκας BMW τόνισε: «Ο παλιός μαύρος δακτύλιος αντικαταστάθηκε αφήνοντας το νέο λογότυπο να ακτινοβολεί περισσότερο. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη νέα διαφανή έκδοση για να προσκαλέσουμε τους πελάτες να γίνουν μέρος της νέας εποχής BMW».

Εκτός της BMW, υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές που έχουν αλλάξει ή πρόκειται να αλλάξουν τα λογότυπά τους, όπως η VW με το ηλεκτρικό I.D.3 και αργότερα μέσα στο 2020 η Kia.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ