2020-03-14 21:02:58
Φωτογραφία για Rolls Royce Dawn Silver Bullet Collection
Η εταιρεία που διαχρονικά αποτελεί το απόλυτο status symbol, ετοιμάζει νέα πρόταση. Η Rolls Royce με την Dawn Silver Bullet Collection,απευθύνεται σε όσους θέλουν να

ξεχωρίσουν πραγματικά.

Με έμπνευση από τα εντυπωσιακά roadster της δεκαετίας του 1920, η Dawn Silver Bullet Collection αποτελεί ένα από τα πλέον ιδιαίτερα μοντέλα της Rolls Royce. Είναι μια περίπτωση που αποτυπώνει με ακρίβεια την αίσθηση της ελευθερίας της εποχής που τα πάντα ήταν πιο απλά σε ότι αφορά ολόκληρη την κοινωνική ζωή και όχι μόνο την αυτοκίνηση. Μόλις σε 50 αντίτυπα, το μοντέλο αυτό έρχεται να γίνει μια από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις που μπορεί να αναζητήσει κάποιος- προφανώς, συλλέκτης και- φανατικός οπαδός της αυτοκίνησης.

Με ελκυστική σχεδίαση στο ταμπλό και χρώμα ανάλογο του αμαξώματος, η αναπαράσταση της εποχής της αθωότητας, με τα ανοιχτά 4θέσια αυτοκίνητα επιτυγχάνεται με τρόπο μοναδικό. Δεδομένης και της ποιότητας στην κατασκευή αλλά και στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν εκεί, το μοντέλο της Rolls Royce θα έρθει να αλλάξει την προοπτική στα πολυτελή cabrio. Με τα σκούρα φωτιστικά σώματα εμπρός και τον σκούρο προφυλακτήρα από κάτω, η όψη της Dawn Silver Bullet παρουσιάζεται ως πραγματικά ξεχωριστή.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ