2020-03-18 02:04:37
Φωτογραφία για «Θρίλερ» στο Ελευθέριος Βενιζέλος με 60 επιβάτες από τη Βρετανία
Ο προορισμός τους ήταν η Σαουδική Αραβία η οποία όμως αρνήθηκε να τους δεχθεί -

Το αεροσκάφος τους προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σπάτα - Οι 26 από αυτούς μετά από παρέμβαση της πρεσβείας θα αναχωρήσουν με Emirates ενώ οι υπόλοιποι αναζητούν τρόπο να φθάσουν στον προορισμό τους

Θρίλερ στο Ελευθέριος Βενιζέλος με αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους απο το Λονδίνο με προορισμό τη Σαουδική Αραβία. Το αεροσκάφος, μετά την άρνηση των αρχών της Σαουδικής Αραβίας να προσγειωθεί στο έδαφος της, κατευθύνθηκε στην Αθηνα όπου χθες στις 9 το βράδυ προσγειώθηκε αιφνιδιαστικά στο αεροδρομιο των Σπάτων.

Οι 60 επιβάτες αναμεσά τους και παιδιά χωρίς να οδηγηθούν σε κάποιο ειδικό χώρο παρολο που προέρχονται απο τη Μεγαλη Βρετανια οπου αποτελει χώρα υψηλού κινδυνου, περιφέρονται απο χθες χωρις μασκες και γαντια στους χώρους του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 26 από αυτούς μετα απο παρέμβαση της πρεσβείας θα αναχωρησουν με Emirates ενω οι υπόλοιποι αναζητούν τρόπο να φθασουν στον προορισμο τους. Οι πληροφορίες λένε ότι τα 34 άτομα, οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο Sofitel σε οικειοθελή καραντίνα, όπου θα διανυκτερεύσουν και αύριο στη μία το μεσημέρι θα αναχωρήσουν με αεροσκάφος της Etihad για την Σαουδική Αραβία.


«Για αλλη μια φορα, η Ελλαδα ειναι αυτη που καλειται να λύσει το προβλημα που έχει προκύψει και να βρει τη λυση σε ενα ζήτημα κρίσιμο που αφορα στη δημόσια υγεία» τονίζει  ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικων Υπαλλήλων Νοτιοανατολικης Αττικης Γιώργος Καλλιακμάνης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ