2020-03-19 10:00:19
Φωτογραφία για Μαρία Μπακοδήμου: «Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες εκπομπές πια που βλέπω»
Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Μπακοδήμου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του J2US αλλά και για το πως βλέπει την ελληνική τηλεόραση σήμερα.

Η έμπειρη κριτής πώς βλέπει το τάλεντ σόου;

«Έμπειρη κριτής; Είναι τελείως διαφορετικό από το talent show που έχω κάνει, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Σε αυτό το show, δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει, καθώς οι συμμετέχοντες είναι ήδη επαγγελματίες. Ενδεχομένως δεν έχουν ξανατραγουδήσει και το κάνουν περισσότερο για το κέφι τους και γιατί πιθανότατα τους αρέσει το τραγούδι.

Οπότε θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Ενώ όταν έχεις ένα παιδί 18 ή 25 χρόνων, που δοκιμάζεται σε μία τέχνη και έρχεται να σου δείξει για να πεις τη γνώμη σου αν αξίζει να συνεχίσει ή όχι, είναι πιο απλό. Γιατί ακόμα και αν πεις όχι, το λες γιατί δεν θες να σπαταλήσει τα χρόνια του για να ασχολείται με κάτι που δεν του ταιριάζει. Ενώ τώρα σε έναν επαγγελματία θέλει άλλο χειρισμό, τον οποίο θα τον βρούμε πάνω στη δράση».


-Εντέλει τι κεντρίζει το ενδιαφέρον σας ως κριτή;

«Κάτι που θα με συγκινήσει, θα με κάνει να γελάσω, θα με κάνει να ανατριχιάσω, θα μου ξυπνήσει κάποιες αισθήσεις. Μπορεί να είναι και κάτι αξιοπρεπές, αλλά να μου φαίνεται πολύ πεθαμένο. Αυτά είναι τελείως υποκειμενικά. Πας σε μία παράσταση και κάποιος λέει "είναι θαυμάσια" και ο άλλος λέει "τι τέρας ήταν αυτό"».

-Τρεις γυναίκες και ένας άντρας στο πάνελ; Πρέπει να τον έχετε στα πούπουλα!

«Δεν είμαι σίγουρη! Μπορεί και να τον έχουμε βασανίσει! Αν δείτε το τρέιλερ, μάλλον έχει λίγο αγανακτήσει! Αλλά νομίζω ότι θα περάσουμε πολύ ωραία, έχω αυτή την αίσθηση και νιώθω έτσι πολύ καλή ενέργεια για αυτό το show που ξεκινάει».

-Πώς αντιμετωπίζετε την ΤVως τηλεθεάτρια;

«Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έλειπα από την Ελλάδα και δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθώ την ελληνική τηλεόραση, γιατί δεν ήταν όλα τα κανάλια διαδικτυακά, απομακρύνθηκα αρκετά. Αυτή η συνήθεια μου έμεινε και συνδέθηκα πολύ περισσότερο με το youtube. Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες εκπομπές πια που βλέπω».

-Ποιες γυναίκες θαυμάζετε;

«Δεν έχω κάποιους λόγους να θαυμάζω περισσότερο μία γυναίκα από έναν άντρα. Θαυμάζω τους ανθρώπους που είναι στο δρόμο για να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν τις επιλογές που θα έκαναν χωρίς να έχουν επηρεαστεί από άλλα πράγματα, που υποστηρίζουν το δρόμο τους. Όσοι είναι αληθινοί».

-Κακομαθαίνετε τον εαυτό σας;

«Προσπαθώ πολύ να το κάνω! Γιατί τον έχω ταλαιπωρήσει με μεγάλη αυστηρότητα στο παρελθόν. Οπότε τώρα είμαι στη διαδρομή να τον κακομάθω όσο δεν πάει».

-Πώς αποφορτίζετε την ένταση και το άγχος σας;

«Κάνω pilates, κάνω meditation ή βγαίνω με φίλους μου».

-Ανήκετε στις μητέρες που κανακεύουν τους γιους τους;

«Πάρα πολύ!»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ