2020-03-19 20:51:22
Φωτογραφία για Μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης βρήκε Ο «Ακύλας»
Ο «δανεικός» από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής τετράποδος ανιχνευτής συνόδευσε τους αστυνομικούς στην επιχείρηση σε Πέλλα και Θεσσαλονίκη

Κανένα περιθώριο δεν άφησε ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών «Ακύλας» στους έξι άνδρες οι οποίοι αποτελούσαν τη σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε περιοχές της Πέλλας και την Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Ο «δανεικός» από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής τετράποδος ανιχνευτής συνόδευσε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας, στην συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, όπου συνελήφθησαν τα έξι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και ερεύνησε τα σπίτια τους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, ο «Ακύλας» εντόπισε συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 114,9 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 597,9 γραμμαρίων και τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές, που κατασχέθηκαν μαζί με δυο αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την μεταφορά των ναρκωτικών. Επιπλέον, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μετρητά ύψους 5.608 ευρώ.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πέλλας που τους άσκησε διώξεις για εγκληματική οργάνωση και εμπορία ναρκωτικών. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ένα ακόμη άτομο που συνελήφθη και πέντε που ταυτοποιήθηκαν ως αγοραστές ναρκωτικών από τα μέλη της σπείρας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ