2020-03-22 21:36:08
Φωτογραφία για Καιρός και προειδοποιήσεις για κορωνοϊό άδειασαν τις παραλίες
Δείτε φωτογραφίες από τη Βουλιαγμένη, τον Σχινιά και τον Μαραθώνα ένα 24ωρο μετά την ανευθυνότητα που επέδειξαν δεκάδες πολίτες το Σάββατο

Άδειες ήταν σήμερα Κυριακή οι παραλίες της Αττικής οι οποίες το Σάββατο είχαν γεμίσει από πολίτες παρά τις εκκλήσεις της Πολιτείας και των επιστημόνων και ενώ 13 άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωνοϊό με τα κρούσματα συνεχώς να αυξάνονται.

Η συννεφιά που επικρατεί από το πρωί της Κυριακής στον αττικό ουρανό σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι συζητείται σε συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου το ενδεχόμενο να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται ότι συνέβαλαν ώστε οι Αθηναίοι να ακολουθήσουν την οδηγία «μένουμε σπίτι».

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Κυριακής οχήματα, υπάλληλοι και εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην παραλία του Μεγάλου Καβουρίου και την παραλία της Βάρκιζας, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να πέσει η νύχτα. Οι υπάλληλοι έχουν εντολές να απωθούν τα οχήματα και να κάνουν συστάσεις σε πεζούς και δρομείς να αποφεύγουν τα σημεία αυτά λόγω επικινδυνότητας μετάδοσης του κορωνοϊού.


φωτος  στην Βουλιαγμένη και τη Γλυφάδα το μεσημέρι της Κυριακής:

Παρόμοια εικόνα και στον Σχινιά και τον Μαραθώνα όπου ελάχιστοι ήταν την Κυριακή αυτοί που τόλμησαν να αφήσουν τα σπίτια τους.

Η συννεφιά και η χαμηλή θερμοκρασία συνέβαλλαν ώστε ο κόσμος να προτιμήσει την θαλπωρή της οικογνειακής κατοικίας, υπήρξαν ωστόσο κάποιοι τολμηροί που «ψήφισαν» και σήμερα θάλασσα.

Στον Σχινιά κάποιες οικογένειες και ελάχιστα ζευγαράκια ακροβολίστηκαν με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους με τα παιδάκια να έχουν τον πρώτο λόγο ενώ στον Μαραθώνα λίγοι και καλά ντυμένοι ξάπλωσαν στην άμμο με μια παρέα πέντε ατόμων να προτιμά να κάτσει σε καρέκλες και να συζητάνε.

Θυμηθείτε τις φωτογραφίες που είχαν καταγραφεί το Σάββατο περίπου την ίδια ώρα:

Δείτε εικόνα από παραλία στη Βάρκιζα:

Εικόνα από Καβούρι:

Εδώ μικρός κόλπος στο παραλιακό μέτωπο της Βουλιαγμένης. Μέχρι και ρακέτες έπαιζαν, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσίευσε το Εθνος:

Σχινιάς:
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ