2020-03-25 23:19:54
Φωτογραφία για Κλείνει προσωρινά η «Μεγάλη Βρετανία» μετά από 150 χρόνια
Η σχετική εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της απόφασης που έχει ληφθεί για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως το τέλος Απριλίου, στο

πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Το πλέον εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας που αποτελεί εδώ και δεκαετίες σήμα- κατατεθέν της πλατείας Συντάγματος κλείνει προσωρινά και αυτό λόγω κορωνοϊού.

«Με μεγάλη λύπη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον, η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε, ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του εμβληματικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και του γειτονικού ιστορικού Ξενοδοχείου King George λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού».

Η σχετική εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της απόφασης που έχει ληφθεί για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως το τέλος Απριλίου, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία λειτουργεί αδιαλείπτως για σχεδόν 150 χρόνια «όντας ουσιαστικά ο βασικός και διαχρονικός ξενώνας της πόλης των Αθηνών καθώς και η ναυαρχίδα της ελληνικής ξενοδοχίας. Θα λειτουργήσει αμέσως μόλις αυτό γίνει δυνατό και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μακρόχρονα, πιστή πελατεία του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Λάμψα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ