2020-03-25 23:56:46
Φωτογραφία για Παναγιώτης - Ραφαήλ: Επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα
Μήνυμα αισιοδοξίας από τους γονείς του μικρού, ο οποίος έμεινε για νοσηλεία τέσσερις μήνες στη Βοστώνη  Νικητής επέστρεψε ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ ύστερα από

σχεδόν τέσσερις μήνες από το ταξίδι του στη Βοστώνη.

Οι γονείς του ανάρτησαν βίντεο, στο οποίο ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν για να καλυφθεί το τεράστιο ποσό που χρειαζόταν για τη μετάβαση του παιδιού τους στη Βοστώνη των ΗΠΑ και καλούν τον κόσμο να μείνουν σπίτι για να προστατευτούν και να προστατεύσουν και τις ευπαθείς ομάδες.

Το δικό τους μήνυμα για την προστασία από τον κορωνοϊό έστειλαν, πριν από δέκα ημέρες, οι διαχειριστές της σελίδας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, καλώντας τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι Χρησιμοποιώντας τη «φωνή» του Παναγιώτη-Ραφαήλ, οι διαχειριστές της σελίδας μεταδίδουν το μήνυμά του, με το οποίο υπενθυμίζει τους ευάλωτους, που η έκθεση σε έναν ιό μπορεί να τους κάνει κακό.

«Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Είναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθούμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», ανέφερε το μήνυμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ