2020-04-01 07:00:09
Φωτογραφία για Γενναίο μπόνους στους εργαζόμενους του Μασούτη -Τους διανέμει το 30% των κερδών Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/masoytis-ergazomenoi-30-kerdon-mponoys
Στην εντυπωσιακή κίνηση διανομής του 30% των ετήσιων καθαρών κερδών στους εργαζομένους της προχώρησε η εταιρεία Μασούτης.

Αναγνωρίζοντας εμπράκτως την προσφορά τους προκειμένου να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία των κα

ταστημάτων υπό τις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Μασούτης απέστειλε προσωπική επιστολή στους εργαζόμενους με την οποία ανακοίνωσε την απόφαση, εκ μέρους της οικογένειας Μασούτη.

Το συνολικό ύψος της οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να ανέλθει σε ποσό άνω των €3 εκατομμυρίων, όπως εκτιμάται με βάση τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία. Πρόκειται, πάντως, για το μεγαλύτερο μπόνους που έχει δοθεί στον κλάδο. Η επιπρόσθετη αυτή αμοιβή θα χορηγηθεί τον Δεκέμβριο 2020, με βάση τα ετήσια καθαρά κέρδη της εταιρείας, στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων σε αυτήν τη δοκιμασία.


Στην επιστολή του ο κ. Μασούτης αναφέρει χαρακτηριστικά «κληθήκαμε να βάλουμε πλάτη και να σηκώσουμε ένα τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας.   Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες όμως, αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, κάνοντας αυτό που μας αναλογεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας και να διασφαλιστεί η εύρυθμη κοινωνική λειτουργία και συνοχή».

Η απόφασή του πάντως φαίνεται πως θα προκαλέσει και άλλες αντίστοιχες κινήσεις το επόμενο διάστημα στον κλάδο ο οποίος οδηγείται σ’ έναν δυναμικό μετασχηματισμό λόγω της μεγάλης πίεσης για την ανάπτυξη του e-shop. 
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ