2020-04-09 11:33:12
Φωτογραφία για Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας: «Φοράμε μάσκα για να προστατεύουμε, όχι φίμωτρο για να μη διεκδικούμε»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ 

ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ    

 ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Τηλ.Επικ/νιας:2643061211-6988068439

Πληροφορίες: Mυλωνίδης Ευθύμιος

Email: [email protected]

Πρoς

Μέλη Συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

       Η κοινωνία μας, όπως και η παγκόσμια κοινότητα, δοκιμάζεται από την πρωτόγνωρων διαστάσεων επιδημία του κορωνοϊού COVID-19. Η προστασία της δημόσιας υγείας, της ανθρώπινης ζωής επιβάλλει την άμεση εφαρμογή των επιστημονικά ενδεικνυόμενων έκτακτων μέτρων. Στην κατεύθυνση αυτή, ειδικά στο χώρο της εκπαίδευσης  επιμένoυμε στην ανάγκη να διαφυλαχθεί ο κοινωνικός και μορφωτικός χαρακτήρας και ρόλος του Δημόσιου Δωρεάν Σχολείου για όλους τους μαθητές.

       Η λειτουργία των σχολείων με φυσική παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών έχει ανασταλεί στο πλαίσιο των γενικότερων μέτρων προστασίας από τη διάδοση του ιού. Όταν με το καλό βγούμε από ‘’το σπίτι’’ και την καραντίνα των έκτακτων μέτρων, το κύριο δεν θα πρέπει να είναι η αποκατάσταση της ομαλότητας και να διδαχτούν από τους εκπαιδευτικούς στους μαθητές-τριες όλα τα κεφάλαια της διδακτέας ύλης, αλλά να ανοίξουν τα σχολεία και να μην απουσιάζει κανείς μαθητής, εκπαιδευτικός, γονέας.......... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ