2020-04-14 22:14:05
Φωτογραφία για Bentley Flying Spur
Η νέα Bentley Flying Spur αναδεικνύει τη βρετανική πολυτέλεια, προσφέροντας ό,τι

καλύτερο σε κάθε τομέα, εκτός του ιδιαίτερου ονόματος που την κάνει έτσι και αλλιώς ξεχωριστή.

Η παραγωγή του νέου Flying Spur ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο με κάθε αυτοκίνητο να συναρμολογείται στο χέρι, στο εργοστάσιο της ετιαρείας στο Crewe της Αγγλίας. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία «χτίστηκε» το μοντέλο, είναι κοινή με την Continental GT, ενώ η ισχύς προέρχεται από ένα 6.0 λίτρων twin-turbo W12 που αποδίδει 635 ίππους.

Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων με οκτώ ταχύτητες διπλού συμπλέκτη που στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς, βοηθώντας το αυτοκίνητο να φτάσει τα 100 χλμ./ώρ από στάση σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα που φτάνει τα 333 χλμ./ώρα. Αυτοί είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακοί αριθμοί επιδόσεων για ένα όχημα που ζυγίζει περίπου 2,5 τόνους.

Η Flying Spur στην καμπίνα της αποδεικνύει τα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα του αυτοκινήτου μέσα στην τόσο απαιτητική κατηγορία των premium super GT μοντέλων της παγκόσμιας αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους τρεις οθόνες αφής, ενώ τα επενδεδυμένα με μαλακό ποιοτικό δέρμα καθίσματα, προσφέρουν και δυνατότητα ανάκλισης για θέση ύπνου αλλά και μασάζ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ