2020-04-15 08:59:09
Φωτογραφία για Η NVIDIA ενσωματώνει GDDR6 μνήμες σε όλες τις GPUs της
Με τη τελευταία διαρροή της νέας mobile GPU GeForce MX η NVIDIA θα έχει ένα πλήρες lineup από GPU με GDDR6 μνήμες. Ο λόγος για κάποια GeForce MX βασισμένη στη Turing αρχιτεκτονική της NVIDIA η οποία προορίζεται για laptops που χρειάζονται βασική απεικόνιση και πρόκειται να τρέξουν απλά και ελαφριά παιχνίδια. Οι περισσότερες GeForce MX βασίζονταν σε παλιότερες αρχιτεκτονικές και αποτελούσαν την 'εύκολη λύση' για την NVIDIA που ήθελε απλά μια discrete GPU σε ορισμένα μοντέλα της αγοράς. 

Μόλις πρόσφατα η NVIDIA αποκάλυψε το νεότερο lineup της που φέρνει τις GeForce SUPER στην αγορά των notebooks ενώ από τη λίστα απουσιάζουν κάποια σημαντικά μοντέλα που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα, όπως η midrange RTX 2060 SUPER. Σχετικά με το GeForce MX leak, η συγκεκριμένη GPU θα τοποθετείται σε ελαφριά και λεπτά laptops εκεί όπου θα βρει 'αντίσταση' μόνο από τις ενσωματωμένες GPUs των AMD/Intel, αν και λέγεται ότι η νεότερη GeForce MX του άρθρου θα κυκλοφορήσει παρέα με τα Intel Tiger Lake. 


Οι εν λόγω επεξεργαστές θα φέρουν βελτιωμένες επιδόσεις και αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή προς το τέλος του έτους, ενώ η AMD είναι έτοιμη με τις δικές της υλοποιήσεις στη σειρά των Ryzen 4000 APUs για laptops. Με την ενσωμάτωση των GDDR6 σε αυτή την GeForce MX η NVIDIA θα φέρει όλο της το lineup στη νέα γενιά μνημών και το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η GTX 1650 που θα έρθει στα καταστήματα τις επόμενες εβδομάδες, επίσης με μνήμες GDDR6.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ