2020-04-23 12:25:11
Φωτογραφία για Τέξας: Γιατρός έκανε καραντίνα σε... δεντρόσπιτο
 Αποφάσισε να μπει σε αυτοαπομόνωση προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του αφού ο ίδιος ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου καθώς καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με ασθενείς κορωνοϊού

Για να προστατεύσει την σύζυγο και τα παιδιά του από κορωνοϊό, Τεξανός γιατρός που εργάζεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είχε την φαεινή ιδέα να μετακομίσει στο δεντρόσπιτο που βρίσκεται στο κήπο τους.

Αποφάσισε να μπει σε αυτοαπομόνωση προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του αφού ο ίδιος ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου καθώς καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με ασθενείς του Covid- 19.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε κατά την διάρκεια της πανδημίας, να μείνει στο αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών του:το δεντρόσπιτο που βρίσκεται στην αυλή της οικίας του.

«Έχω θεραπεύσει ασθενείς που ήταν θετικοί στον ιό, και ξέρετε, προσπαθώντας να σκεφτώ τι μικρόβια μπορώ να κουβαλήσω στο σπίτι κι αυτό με τρομάζει », δήλωσε ο καθηγητής, Τζέισον Μπέρνς στο CNN.


Ο ίδιος και η σύζυγός του Τζένα σκέφτηκαν να αγοράσουν ένα τροχόσπιτο ή ακόμη και να πάει o σε ξενοδοχείο για να προφυλάξει την οικογένεια, ωστόσο, ο Τεξανός γιατρός ήθελε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του αλλά σε απόσταση ασφαλείας.

Ο ευκολότερος τρόπος γι' αυτόν ήταν να μετατρέψει το δεντρόσπιτο των παιδιών του σε προσωρινό του σπίτι του.

«Στην αρχή όπως το σκεφτήκαμε νομίζαμε ότι είχε πλάκα», υποστηρίζει η Τζένα Μπερνς . Κι όμως στην πραγματικότητα, αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει στην πράξη».

Το δεντρόσπιτο είναι πλέον εξοπλισμένο με σχεδόν όλα όσα χρειάζεται ο γιατρός, όπως κρεβάτι, νερό, φαγητό, φορητή τουαλέτα , ακόμη και κλιματισμό, αν και η εγκατάσταση εξακολουθεί να μην είναι ιδανική.

«Χρειάζεται λίγο να συνηθίσεις τον ύπνο σε μια κουκέτα από ξύλο κέδρου», λέει χαμογελώντας ο Μπερνς.

Η επικοινωνία της οικογένειας γίνεται ως εξής: Ο Μπερνς βγαίνει στην μπροστινή βεράντα του δεντρόσπιτου, ενώ η γυναίκα και τα παιδιά του τον βλέπουν από την αυλή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ