2020-04-24 00:30:36
Φωτογραφία για Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Χτύπησε τη σύζυγό του για την κόρη
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον μαινόμενο σύζυγό της έπεσε μία γυναίκα στο Ηράκλειο,

όταν προσπάθησε να προφυλάξει από τα χέρια του την κόρη τους, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης! Το αποτέλεσμα ήταν ο Αλβανός νταής να βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Πατέρας και κόρη καυγάδιζαν έντονα για άγνωστους λόγους, όταν η μητέρα της κοπέλας είδε τον σύζυγό της να βγαίνει εκτός εαυτού και να είναι έτοιμος να την χτυπήσει, ενώ φέρεται ότι πέταξε εναντίον της ένα σταχτοδοχείο! Όταν, όμως, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος στράφηκε εναντίον της και την ξυλοκόπησε. Η άτυχη γυναίκα και η κυοφορούσα κόρη της άρχισαν να ουρλιάζουν ζητώντας βοήθεια, με αποτέλεσμα να σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι και οι περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον αλβανικής καταγωγής άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, του ασκήθηκε δίωξη για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και οδηγήθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την σύζυγό του σε απόσταση 50 μέτρων!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ