2020-04-24 00:24:02
Φωτογραφία για Φλώρινα - Ναρκωτικά: «Αδέσποτοι» σάκοι με 28 κιλά κάνναβης
Τη σημαντική ποσότητα κάνναβης αλβανικής προέλευσης είχαν αφήσει άγνωστοι σε ορεινή περιοχή, προφανώς για να την παραλάβουν συνεργοί τους στο ελληνικό έδαφος

Επί τρία 24ωρα είχαν ακροβολιστεί σε μια δύσβατη ορεινή περιοχή της Φλώρινας οι αστυνομικοί, επιτηρώντας αθέατοι δυο σάκους με σημαντική ποσότητα κάνναβης αλβανικής προέλευσης που είχαν αφήσει άγνωστοι, προφανώς για να τους παραλάβουν συνεργοί τους στο ελληνικό έδαφος.

Οι «αδέσποτοι» σάκοι είχαν εντοπιστεί τις απογευματινές ώρες της Μ. Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Φλώρινας και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν συνάδελφοί τους των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, Πρεσπών και Κάτω Κλεινών, καθώς και της Ο.Π.Κ.Ε.. Ωστόσο, κανείς δεν εμφανίστηκε και, την Δευτέρα του Πάσχα, οι ύποπτοι σάκοι κατασχέθηκαν.

Στο εσωτερικό τους βρέθηκαν συνολικά 21 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26 κιλών και 714 γραμμαρίων. Η προανάκριση που διενεργεί για την υπόθεση η Ασφάλεια Φλώρινας βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για εισαγωγή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ