2020-04-27 22:53:41
Φωτογραφία για ΗΠΑ: H Γερμανίδα τραγουδίστρια που μάγεψε τον Τραμπ
Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», η 35χρονη Ελένε Φίσερ θεωρείται από τους καλύτερα αμειβόμενους μουσικούς του πλανήτη  To στόμα του στάζει δηλητήριο για τους πολιτικούς

του αντιπάλους, τους δημοσιογράφους και όλους όσοι τον επέκριναν δριμύτατα για την πρότασή του στους γιατρούς περί χρήσης απολυμαντικού σε ασθενείς με Covid- 19.

Όταν όμως ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, βλέπει όμορφες γυναίκες, εκεί ...υποκλίνεται.

«Great»...« Υπέροχα», έγραψε σήμερα στο αγαπημένο του Twitter ο Τραμπ σχολιάζοντας την εκτέλεση ενός τραγουδιού από την 35χρονη Γερμανίδα ντίβα της ποπ, Ελένε Φίσερ.

Η Γερμανίδα καλλονή, μία από τις επιτυχημένες τραγουδίστριες στη χώρα της, εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό της σόου «Ηelene Fischer Show» έχοντας στο πλευρό της την δεκάχρονη Σελίν Ταμ από το Χονγκ Κονγκ.

Το ντουέτο της ήταν το τραγούδι «Raise Me Up» προκαλώντας τον ενθουσιασμό του τηλεοπτικού κοινού.


Το τραγούδι άρεσε τόσο πολύ στον ένοικο του Λευκού Οίκου ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του- διακριτικά όμως- για την Ελένε Φίσερ.

Η 35χρονη Φίσερ γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1984 στη Σιβηρία. Είναι τραγουδίστρια, entertainer, τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός.

Το 1988, στην ηλικία των τριών και κάτι, η οικογένεια της επέστρεψε στην πατρίδα των προγόνων της, στη Γερμανία.

Η Φίσερ κέρδισε τα πρώτα της χρήματα σε ηλικία 14 ετών. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», θεωρείται από τους καλύτερα αμειβόμενους μουσικούς του πλανήτη.

Το 2018 , με βάση τα εισοδήματά της βρέθηκε στην 8η θέση της κατάταξης του περιοδικού πίσω από τη Ριάνα και μπροστά από τη Σελίν Ντιόν και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Δύο χρόνια αποκτά κι έναν ακόμη μεγάλο θαυμαστή: τον Αμερικανό πρόεδρο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ