2020-04-28 01:44:44
Φωτογραφία για Χαλαρά παιδιά...όλα για την κονόμα γίνονται....ΚΑΙ  ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ  ΠΟΤΕ  ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ...
ΚΑΙ  ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ  ΠΟΤΕ  ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ   ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ   ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ   ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.... ΕΠΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η συμφωνία με την κινεζική εταιρεία είχε «κλειδώσει» για την αγορά 200.000 ιατρικών μασκών ΜΕΘ αντί 2,25 ευρώ η καθεμία. Λίγες ώρες όμως πριν από τη φόρτωσή τους στο αεροσκάφος που θα τις μετέφερε στην Ελλάδα, τα δεδομένα ανατράπηκαν. 

Ο προμηθευτής είπε ότι οι μάσκες δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες, προφασιζόμενος αλλαγές της τελευταίας στιγμής στις προδιαγραφές ασφαλείας τους. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα.

 Εκπρόσωποι μιας άλλης χώρας, μεταφέροντας κυριολεκτικά χρήματα σε βαλίτσες, κατάφεραν να «αρπάξουν» το εμπόρευμα, πληρώνοντας για κάθε μάσκα όχι 2,25 αλλά 6 ευρώ. 

Τα στελέχη της εταιρείας, μάλιστα, παραδέχθηκαν στους Ελληνες συνομιλητές τους ότι χρειάστηκε να προμηθευθούν ειδικές συσκευές για να ελέγξουν τη γνησιότητα των χαρτονομισμάτων, ένα προς ένα.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ