2020-05-02 08:32:15
Φωτογραφία για Τόκιο: Σε ξενοδοχεία ρομπότ - έκπληξη θα προσφέρει ενθάρρυνση στους ασθενείς
Το ρομπότ ονομάζεται Pepper, είναι λευκό, με στρογγυλά μάτια, ενώ κρατά ένα tablet - Απόλυτα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής του κορωνοϊού, έχει τοποθετημένη μια μάσκα στο πρόσωπό του

Καινοτόμα ιδέα αναπτύσσει το Τόκιο στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, προωθεί σχέδιο που στόχο έχει την ενθάρρυνση ασθενών με κορωνοϊό.

Ξενοδοχείο της πόλης έχει ήδη προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και υποδέχεται ασθενείς με ήπια συμπτώματα. Εκεί περιμένει τους φορείς μια έκπληξη... ανθρωποειδές ρομπότ βρίσκεται στο ξενοδοχείο για να προσφέρει υποστήριξη, αλλά και συμβουλές στους ασθενείς.

«Δεν μπορείς να παλέψεις τον κορωνοϊό με άδειο στομάχι. Παρακαλώ να τρέφεσαι καλά για να είσαι υγιής», ένα από τα μηνύματα που εμφανίζεται στην επιφάνεια της οθόνης, πάνω στο ρομπότ.

Οι αρμόδιοι φορείς στο Τόκιο συνομιλούν με ξενοδοχεία ώστε να εξασφαλίσουν δωμάτια για ασθενείς που δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.


Το ρομπότ ονομάζεται Pepper, είναι λευκό, με στρογγυλά μάτια, ενώ κρατά ένα tablet. Απόλυτα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, το ρομπότ έχει τοποθετημένη μια μάσκα στο πρόσωπό του.

Μέχρι στιγμής, το Τόκιο έχει έρθει σε συμφωνία με πέντε ξενοδοχεία, εξασφαλίζοντας περί τα 2.800 δωμάτια για τους ασθενείς. Μέχρι στιγμής, όμως, λειτουργούν τα 200.

Ο Pepper και ένα ακόμη αντίγραφό του θα αλληλεπιδρούν με τους ασθενείς στον χώρο υποδοχής των ξενοδοχείων αλλά και κατά τη διάρκεια γευμάτων, παρέχοντας μηνύματα συμπαράστασης όπως τα εξής: «Σας στηρίζουμε», «Είμαι εδώ για να σε εμψυχώσω! Ξεκουράσου και πάρε δυνάμεις για να ανακάμψεις!».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ