2020-05-03 12:22:19
Φωτογραφία για Η Νο1 άσκηση για τον έλεγχο της ακράτειας και της στύσης
Η εκγύμναση του περινέου έχει βαρύνουσα σημασία τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες για την καλύτερη αντιμετώπιση της ακράτειας και τη διαχείριση της στύσης

Το περίνεο είναι ένας μυς που βρίσκεται ανάμεσα στον πρωκτό και τον κόλπο στις γυναίκες, ή ανάμεσα στον πρωκτό και τους όρχεις στους άντρες. Καθώς το σημείο αυτό, λόγω θέσης, πρέπει να σηκώνει περί τα 30 κιλά που βρίσκονται μέσα στον κορμό, κάποια στιγμή αρχίζει να εξασθενεί. Αποτέλεσμα: στις γυναίκες, ακράτεια και δύσκολος οργασμός. Στους άντρες, ασταθείς στύσεις με κακή κλίση και μέτριος έλεγχος της εκσπερμάτισης.

Πώς να αποκτήσετε ατσάλινο περίνεο

Το περίνεο είναι εύκολο να εντοπιστεί. Είναι ο μικρός μυς που μας βοηθά, αν χρειαστεί, να διακόψουμε την ούρηση στη μέση. Είναι σημαντικό να εκπαιδευτούμε (εκτός διαδικασίας ούρησης) ώστε να μπορούμε να αναπαράγουμε οικειοθελώς τη σύσπαση αυτή. Η εξάσκηση περιλαμβάνει 20 επαναλήψεις, δύο φορές την ημέρα. Σε κάθε σύσπαση, μετρήστε μέχρι το πέντε. Αυτό θα σας πάρει μόλις τρία λεπτά ημερησίως και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.


Για να συμπληρώσετε αυτή την άσκηση καθημερινά και να διατηρήσετε το περίνεό σας δυνατό, χρησιμοποιείστε ένα βιβλίο με… έναν εναλλακτικό τρόπο. Καθίστε άνετα σε μία καρέκλα, με τα πέλματα να πατάνε καλά στο πάτωμα. Τοποθετήστε το βιβλίο ανάμεσα στα γόνατα και σφίξτε δυνατά ώστε να μη σας πέσει.

Επαναλάβετε 20 φορές αυτή τη σύσπαση. Σε κάθε επανάληψη, κρατήστε σφιχτά το βιβλίο ανάμεσα στα πόδια για πέντε δευτερόλεπτα και επαναλάβετε. Αυτή η άσκηση θα συμπληρώσει τη μυϊκή ενδυνάμωση της περιοχής της πυέλου με τρόπο φυσικό.

Μέσα σε δύο μήνες θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Θα έχετε ενδυναμώσει το περίνεό σας και ελέγχετε πολύ καλύτερα την ούρηση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ