2020-05-07 23:25:14
Φωτογραφία για Facebook: Επεκτείνει έως το τέλος του 2020 τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι
Αρχικά ο Ζούκερμπεργκ είχε ανακοινώσει ότι θα επέτρεπε στους υπαλλήλους του να εργάζονται από το σπίτι έως το τέλος του καλοκαιριού

Ο CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ότι θα επιτραπεί στους περισσότερους υπαλλήλους της εταιρείας να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι το τέλος του 2020, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNBC.

Όπως είπε η εκπρόσωπος η εταιρεία θα επιτρέψει σε όλους τους υπαλλήλους που μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους εξ’ αποστάσεως να συνεχίσουν να το κάνουν. Η εταιρεία θα αρχίσει να ανοίγει τα περισσότερα γραφεία της στις 6 Ιουλίου.

Η εταιρεία αναμένεται να προσδιορίσει το ποιους υπαλλήλους θα καλέσει να προσέρχονται στα γραφεία της, δήλωσε η εκπρόσωπος.

Ο Ζούκερμπεργκ είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ότι καθώς οι περισσότεροι υπάλληλοι του Facebook μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους από απόσταση, η εταιρεία αισθάνθηκε «την ευθύνη να επιτρέψει στα άτομα που δεν έχουν αυτήν την ευελιξία να έχουν πρόσβαση πρώτοι σε δημόσιους πόρους ». Ο Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε επίσης ότι η εταιρεία δεν θα διοργανώνει συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων μέχρι τουλάχιστον τον Ιούλιο του 2021.


Το Facebook ήταν από τις πρώτες εταιρείες τεχνολογίας που ζήτησαν από τους υπαλλήλους του να αρχίσουν να εργάζονται εξ αποστάσεως. Από τότε, η εταιρεία έλαβε μέτρα για να στηρίξει τους υπαλλήλους της στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Το Facebook έδωσε στους εργαζομένους μπόνους 1.000 δολαρίων για να καλύψουν τις ανάγκες φροντίδας των παιδιών και εργασίας από το σπίτι. Τους παρείχε επίσης φορητές συσκευές για βιντεοκλήσεις και επέτρεψε στους υπαλλήλους που χρειάζονται άδεια να την λάβουν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ