2020-05-09 14:47:38
Φωτογραφία για Ο κακός χαμός γίνεται από το πρωί στις παραλίες της Αττικής
Ο ένας πάνω στον άλλον στις παραλίες της Αττικής! Ελάχιστοι κρατούν αποστάσειςΤο πρόβλημα είναι ότι σε ελάχιστες περιπτώσεις κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ..μετάδοσης του κορωνοϊού!

Οι αρμόδιοι των παραλιακών Δήμων περιορίζονται σε ευχολόγια και σε εκκλήσεις και έχουν κατεβάσει τα χέρια, μη ξέροντας τι να κάνουν! Την χειρότερη εικόνα παρουσιάζουν οι παρέες των νέων παιδιών, που αγνοούν παντελώς την ύπαρξη του κινδύνου από τον κορωνοϊό και απολαμβάνουν την μικρή εκδρομή τους λες και δε συμβαίνει τίποτα!

Η κατάσταση αυτή αναμένεται ότι θα ενταθεί τις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς το θερμόμετρο θα ανέβει και θα περάσει τους 30 βαθμούς!

Το ερώτημα είναι τι κάνει η πολιτεία?… Αφήνει τα πράγματα να πάνε από το ένα άκρο στο άλλο?… Δηλαδή από την αυστηρή καραντίνα, στην πλήρη ασυδοσία? Ευχόμαστε τις δραματικές επιπτώσεις αυτών των συναθροίσεων να μην τις δούμε στα νοσοκομεία στα τέλη Μαΐου και μέσα στον Ιούνιο. Θα είναι το απόλυτο θρίλερ! Η επιστροφή του εφιάλτη, με συνθήκες καταστροφής και με αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων, που δεν είναι δυνατόν από τώρα να υπολογίσει κανείς!…

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ