2024-03-26 11:36:52
Φωτογραφία για Ριζικές αλλαγές στo Καλύτερα δε γίνεται για την επόμενη σεζόν...
Μετά από μία τηλεοπτική σεζόν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, φαίνεται πως η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζει ριζικές αλλαγές, για την επόμενη χρονιά, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Η παρουσιάστρια, σταθερό «χαρτί» του Alpha τα Σαββατοκύριακα, επιθυμεί να ανανεώσει την εκπομπή της και αυτό δεν θα γίνει μόνο όσον αφορά στο περιεχόμενο αλλά και στους συνεργάτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, κάποιοι από τους συνεργάτες της Ναταλίας μπροστά από τις κάμερες, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσουν μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος δεν έχει κρύψει την διάθεσή του να επιστρέψει στην ενημέρωση, είναι ένα από τα πρόσωπα αυτά. Επιπλέον, οι πληροφορίες μας λένε πως και η Εβελίνα Νικόλιζα έχει εκφράσει η ίδια την επιθυμία της να ολοκληρώσει τη συνεργασία με το Καλύτερα δε γίνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σχετικά με τις νέες αφίξεις, μαθαίνουμε πως η Ναταλία Γερμανού θα εξετάσει αφενός τις κινήσεις που θα γίνουν στην τηλεοπτική σκακιέρα με τις μετακινήσεις συνεργατών από άλλες εκπομπές, ενώ θα αναζητήσει νέους συνεργάτες και εκτός τηλεόρασης. Όπως μαθαίνουμε, ένα από τα πρόσωπα που της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και το έχει εκφράσει εντός καναλιού, είναι η δημοσιογράφος Ζωή Δημητρίου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ