2020-05-09 15:00:18
Φωτογραφία για Σήμερα η πρεμιέρα μέσα από το Open!
"KitcheN' Health" : Η νέα εκπομπή μαγειρικής του OPEN με τη Μαρία Εκμεκτσίογλου  

Πρεμιέρα στις 18:45, στο OPEN

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου και το "KitcheN' Health" μάς προσκαλούν να μαγειρέψουμε υγιεινά και νόστιμα, αλλά και να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Το «KitcheΝ’ Health είναι μία νέα διατροφική προσέγγιση, κατά την οποία κάθε γεύμα εκτός από το διατροφικό του ρόλο έχει και θεραπευτικό σκοπό. 

Με ξεναγό τη γνωστή σεφ, Μαρία Εκμεκτσίογλου, μαθαίνουμε μέσα από τη διεθνή κουζίνα, γευστικές συνταγές που μας βοηθούν να θωρακίσουμε την υγεία μας. Η κουζίνα τοποθετημένη σε έναν κήπο γεμάτο λαχανικά, φρούτα ,και βότανα! Το καλύτερο σκηνικό για να μυηθούμε στη διατροφική αξία των πρώτων υλών των συνταγών αλλά και τον σωστό συνδυασμό των υλικών και της σωστής παρασκευής τους. Σε κάθε επεισόδιο, ένα βασικό υλικό θα είναι πρωταγωνιστής και θα παρουσιάζονται δύο συνταγές αλμυρού φαγητού (η μία συνοδευτικό), μία συνταγή γλυκού αλλά και το tip της ημέρας, μαζί με πολλές πολλές συμβουλές για άλλες χρήσεις του βασικού υλικού μας. 


Στην πρεμιέρα,σήμερα, Σάββατο , η Μαρία μάς μαθαίνει τα πάντα για τον βασιλιά των εσπεριδοειδών, το λεμόνι, και μας μαγειρεύει πένες ριγωτές με κατσικάκι, σταμναγκάθι, μυρώνια και καυκαλήθρες λεμονάτα, μας μαθαίνει πώς να αβγοκόβουμε χωρίς να χρησιμοποιούμε τους κρόκους του αβγού, μας προτείνει ένα λαχταριστό φραντζολάκι ολικής με σπόρια και ντοματίνια, μας ξεδιψάει με μυρωδάτη σπιτική λεμονάδα, και μας φιλεύει την πιο γευστική τάρτα λεμόνι, ενώ ο διατροφολόγος και φίλος της, Πωλ Φαρατζιάν, μας μιλάει για το ευεργετικό λεμονόνερο και τον σωστό συνδυασμό των συστατικών της σημερινής μας συνταγής.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ