2020-05-16 20:20:21
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε από το Mega η Σασλόγλου...
Θα μπορούσε να είναι… αποχώρηση-βόμβα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει… σκοτεινό παρασκήνιο, αφού οι δύο πλευρές εξακολουθούν να έχουν άριστες σχέσεις.

Η αιτία του «διαζυγίου» είναι προσωπικοί λόγοι που λόγω αυτών δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της και για αυτό ζήτησε από το MEGA να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr,  χθες το βράδυ επίσημα η Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε την παραίτησή της από τη διεύθυνση προγράμματος του MEGA. Όπως ανέφερα η αποχώρηση οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, τους οποίους είχε αναφέρει πριν από δέκα ημέρες στην υπόλοιπη διοίκηση αλλά και στην ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού πριν υποβάλλει την παραίτησή της και γραπτώς.

Λογικό λοιπόν που οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες αλλά λόγω προσωπικών λόγων η Ιζαμπέλα Σασλόγλου δεν μπορεί προς το παρόν να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της. Έτσι υπέβαλε την παραίτησή της και γραπτώς, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν και μετά το συναινετικό διαζύγιο να έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει βρεθεί ακόμα το πρόσωπο που θα αναλάβει τη διοίκηση προγράμματος του MEGA, αλλά υπάρχουν αποφάσεις που έχουν ληφθεί τόσο για το επόμενο διάστημα όσο και για την επόμενη σεζόν, όπερ σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος… βιασύνης για την επιλογή!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ