2020-05-17 16:00:21
Φωτογραφία για Το ''Μην Ψαρώνεις'' έρχεται!
Eπεισόδιο 42  

Τετάρτη 20/5

Η Σάντυ ξυπνάει και ξαναζεί σε λούπα την ίδια μέρα. Την επέτειο του γάμου της με το Διονύση. Η Νενέλα καλεί στην έπαυλη τον Μανώλη μήπως βοηθήσει την μνήμη της Σάντυ να επανέλθει. Η Στέλλα μιλάει στην Ρόζα, στον Κάρολο και στον Αλέξη για το διαζύγιο και την σχέση της μαζί τους από ‘δω και πέρα. Ο Κοσμάς δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη από έναν φίλο της Μαργαρίτας. Η Ρόζα πηγαίνει με τον Mπίλυ στο γυναικολόγο. Η Τάνια αντικαθιστά την μητέρα της στη Sandy’s Fish και αρχίζει να κοντράρει τον Λεωνίδα. Η Τίνα προτείνει στη Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιό της μια κάπως ιδιόρρυθμη δικηγόρος. Ο Μανώλης πηγαίνει την Σάντυ στο Κερατσίνι με την ελπίδα πως όταν δει τα μέρη που ήταν μαζί, θα θυμηθεί τα πάντα.

Επεισόδιο 43 

Πέμπτη 21/5

Όταν η μνήμη της Σάντυ επανέρχεται, η πλούσια κυρία Αγραφιώτη κι ο επίσημα χωρισμένος κύριος Αραποστάθης είναι ελεύθεροι να χαρούν τον έρωτά τους, χωρίς κανένα εμπόδιο στο δρόμο τους και χωρίς κανένα σύννεφο στον ορίζοντα να σκιάζει την ευτυχία τους
. Αυτό φέρνει κατάθλιψη στη Στέλλα και αμηχανία στην Νενέλα, η οποία αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της είναι επισήμως με τον «ψαρά» και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περιορίσει την δυσφήμιση της οικογένειάς της στον κύκλο της. Η Τάνια ψάχνει τρόπους για να εκδικηθεί τον Λεωνίδα που το ‘χει ρίξει στην εργασιοθεραπεία κι ο Ζαγανιάρης προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Τίνα που θέλει να ξεκόψει μαζί του. Η Ρόζα παθαίνει κρίση πανικού με την εγκυμοσύνη της και ευτυχώς ο Μπίλυ είναι εκεί για να την βοηθήσει να την ξεπεράσει! Μέσα σε όλα αυτά η δικηγόρος συμβουλεύει την Στέλλα να φύγει από το σπίτι του Μανώλη.

''Μην Ψαρώνεις'' : Τετάρτη- Πέμπτη στις 21.45 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ