2020-05-27 08:23:48
Φωτογραφία για Lamborghini Urus Mansory
 Lamborghini Urus Mansory πωλείται από την Hollman International με στόχο εκείνους που θέλουν ένα SUV που να γυρίζει περισσότερα κεφάλια από τα περισσότερα supercar, αν και όχι πάντα για τους σωστούς λόγους.

Ένα προσαρμοσμένο εξωτερικό κιτ Venatus της Mansory κάνει τη διαφορά σε αυτή την Urus. Ενώ ο διαβόητος γερμανικός οίκος έχει κάνει μερικές πραγματικά αμφιλεγόμενες κινήσεις στο παρελθόν, εδώ όμως διακρίνουμε μια πραγματική αναβάθμιση στο πακέτο της Urus, ειδικά για όσους τρελαίνονται να τραβούν την προσοχή τόσο στο δρόμο όσο και στα κοινωνικά δίκτυα. Το καπό αποτελείται από ανθρακονήματα, ενώ ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας περιλαμβάνει ένα νέο σπόιλερ, νέες εισαγωγές αέρα και μαύρη μάσκα. Η Mansory έχει επίσης τοποθετήσει περσίδες από ανθρακονήματα στις καμάρες των τροχών καθώς και γυαλιστερούς μαύρους τροχούς με κόκκινες πινελιές. Άλλες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν εκτεταμένες πλευρικές ποδιές, ένα σπόιλερ από ανθρακονήματα που εκτείνεται από την οροφή, έναν εντυπωσιακό διαχύτη στο πίσω μέρος καθώς και τρεις απολήξεις εξάτμισης.


Ενώ η Mansory προσφέρει αναβαθμίσεις που αφορούν στην απόδοση της Urus, δεν υπάρχει καμία αναφορά στη λίστα αυτού του κομματιού που να περιλαμβάνει την ονομαστική ισχύ του. Αυτό σημαίνει ότι ο twin turbo V8 4,0 λίτρων πιθανότατα εξακολουθεί να προσφέρει 641 ίππους και 850 Nm ροπής, τιμές οι οποίες είναι αρκετές για να κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Δεν φαίνεται να έχουν γίνει αναβαθμίσεις στο εσωτερικό, αλλά αυτό δεν είναι κακό, καθώς η καμπίνα της Urus είναι επίσης εντυπωσιακή από την εργοστασιακή έκδοση.

Η Hollman ζητά 470.050 ευρώ για το σούπερ SUV, το οποίο έχει μόλις 50 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ