2020-05-29 00:24:35
Φωτογραφία για Ισλαμικό Κράτος: Η πανδημία του κορωνοϊού είναι η τιμωρία
Το ISIS δημοσίευσε ηχητικό μήνυμα στο οποίο υποστηρίζει ότι η πανδημία είναι η τιμωρία που έστειλε ο Θεός στις δυτικές χώρες εναντίον της οργάνωσης – «Είμαστε χαρούμενοι

σήμερα από το πώς επηρεάζεστε από τα βάσανα του Θεού».

Ως τιμωρία του Θεού κατά των δυτικών χωρών ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος θεωρεί την πανδημία του κορωνοϊού η οργάνωση, σύμφωνα με ηχητικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Στο ηχητικό απόσπασμα των 40 λεπτών, ο Χάμζα αλ Κουράσι, που παρουσιάζεται ως ο εκπρόσωπος της τζιχαντιστικής οργάνωσης αναφέρει: «Εσείς οι σταυροφόροι χτυπηθήκατε από το χέρι του Θεού... αφού πολεμήσατε τη θρησκεία του και τους προστάτες του». «Είμαστε χαρούμενοι σήμερα από το πώς επηρεάζεστε από τα βάσανα του Θεού», προσθέτει.

Η αυθεντικότητα του ηχητικού μηνύματος δεν ήταν δυνατόν να επαληθευτεί ανεξάρτητα. Αναρτήθηκε από τον προπαγανδιστικό βραχίονα του ΙΚ, το αλ Φουρκάν.


Επικρίνουν το κλείσιμο των τεμενών

Ο εκπρόσωπος επέκρινε επίσης το κλείσιμο τεμενών λόγω της πανδημίας και την αναστολή της Ούμρα, το ισλαμικό προσκύνημα μετά το Χατζ.

Παράλληλα μετέφερε ένα μήνυμα από τον νέο ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, που ορίστηκε διάδοχος του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι μετά τη δολοφονία του πέρσι.

«Ο Αμπού Ιμπραήμ αλ-Χασεμί αλ-Κουράσι ευλογεί τη μάχη της φθοράς», δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο νέος ηγέτης προτρέπει τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να εντείνουν τις επιθέσεις τους, να εκδικηθούν και να σώσουν όσους φυλακίστηκαν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ