2020-05-31 23:30:28
Φωτογραφία για Το Twitter «γλεντάει» τους Flat Earthers μετά την εκτόξευση του πυραύλου
Ξεσαλώνουν οι χρήστες του Twitter, έχοντας βάλει στο στόχαστρο τους Flat Earthers μετά την εκτόξευση του πυραύλου της SpaceX, που αποδεικνύει ότι η Γη είναι στρογγυλή.

Ισχυρό πλήγμα για τους θιασώτες της επίπεδης Γης αποτέλεσε η χθεσινή (30/5) εκτόξευση του πυραύλου της SpaceX, που έστειλε με απόλυτη επιτυχία στο διάστημα αστροναύτες της NASA, στην πρώτη αμερικανική επανδρωμένη αποστολή από το 2011 -όταν και καταργήθηκαν τα διαστημικά λεωφορεία της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Βέβαια, αυτό είναι μια θεωρία. Δεν ξέρουμε, δηλαδή, κατά πόσο πείστηκαν οι Flat Earthers. Έστω και ένας.

Αμετανόητοι

Το πιθανότερο είναι ότι ακόμη και αν ανεβάσεις έναν από αυτούς στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, πάλι θα πιστεύει πως η Γη είναι επίπεδη και ο διακαής του πόθος θα είναι να πάει στην Ανταρκτική, για να δει την άκρη του πλανήτη Δείτε για παράδειγμα τι έγραφαν ορισμένοι Flat Earthers σε γκρουπ στο Facebook. Από το ότι άλλαζε συνεχώς η λήψη της κάμερας, για να μη φανεί ότι η Γη είναι επίπεδη, μέχρι ότι άλλο αυτό ήταν «φτιαγμένο» σε υπολογιστή!

Το Twitter τούς κοροϊδεύει

Όπως και να έχει, πάντως, το Twitter ξεσαλώνει από χθες, χλευάζοντας τους υποστηρικτές της επίπεδης Γης, αφού, για πολλοστή φορά, αποδείχθηκε πως η Γη είναι ολοστρόγγυλη, τη στιγμή που ο πύραυλος Falcon 9 έβγαινε από την ατμόσφαιρα και έμπαινε τροχιά, και φαινόταν η καμπυλότητα του πλανήτη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ