2020-06-03 00:33:01
Φωτογραφία για Δ.ΜΑΡΚΟΥ: ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ μαζί - Συνεχίζουμε με έργα
Σήμερα, ένα χρόνο μετά την εκλογική νίκη της παράταξής μας “Στοχεύουμε μαζί” στον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους

συνδημότες μου που με την ψήφο τους, μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και έδωσαν την εντολή να υλοποιήσουμε τους στόχους και το όραμα που θέσαμε κατά την προηγούμενη θητεία μας. Αυτό μας γεμίζει με ευθύνη, να λογοδοτούμε καθημερινά με τα έργα και τις πράξεις μας, με στόχο να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο και ισχυρό δήμο που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πολίτες και που δεν θα εξαντλεί τα όριά της στις λακκούβες, τα πεζοδρόμια και τις λάμπες. Με τους συνεργάτες μου, εκλεγμένους και μη, πορευόμαστε ενωμένοι, με συνέχεια και συνέπεια, με γνώμονα τη διαφάνεια και τον προγραμματισμό, με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στον πολίτη, με στοχευμένες παρεμβάσεις, με μεθοδικότητα και συλλογικότητα σε έναν αγώνα απέναντι στις ανάγκες των δημοτών και στα προβλήματα, που είναι κοινά για όλους.


Η πορεία μας μέχρι σήμερα υπηρετεί με συνέπεια όλα όσα θέσαμε σαν στόχο, μέσα από πολύ συγκεκριμένα βήματα. Έχουμε όραμα και στρατηγική για να τον υλοποιήσουμε, κι έτσι μέσα στον πρώτο χρόνο της νέας μας θητείας έχουμε:

Νέες παιδικές χαρές και προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισής τους Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου Κατασκευή υδραυλικού έργου απορρόφησης ομβρίων στη θέση Γυαλλού Μελέτη αποχέτευσης αστικών λυμάτων σε τμήμα της Αρτέμιδας Πράξεις εφαρμογής σε πολεοδομικές ενότητες Κατασκευή νέου οδικού δικτύου και έργων ύδρευσης σε 2 πολεοδομικές ενότητες Ολοκλήρωση έργων βελτίωσης και συντήρησης οδοποιίας και προγραμματισμός για περισσότερους δρόμους Περισσότερες από 40 ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους δημότες Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και οχημάτων για την καθαριότητα, την Τεχνική υπηρεσία και τη Δημοτική αστυνομία. Κατασκευή αγροτικής οδοποιίας Άμεση και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων σε περίοδο Covid 19 Εξέλιξη έργων Ιστορικό κτίριο 1ο δημοτικό Σπάτων ως πολυχώρος πολιτισμού Πνευματικό κέντρο «Χρήστος Μπέκας» Βιοκλιματική αστική ανάπλαση Ο.Τ.100 (skatepark) Μελέτη – κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου Σπάτων (Μαζαρέκο) Κατασκευή αθλητικού κέντρου στο Ο.Τ. 334 Σύστημα ελέγχου διαρροών Σύστημα τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού δικτύου ύδρευσης Κατασκευή αύλειων χώρων δημοτικών σχολείων

Φίλοι μου, τα στελέχη της σημερινής Δημοτικής Αρχής κι εγώ προσωπικά δεν αγωνιούμε για το «εγώ». Δεν αγωνιούμε για την προσωπική μας πολιτική επιβίωση.

Αγωνιούμε όμως για το «εμείς» και για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προκειμένου να δούμε την πόλη μας ακόμη πιο ανθρώπινη, πιο όμορφη και πιο λειτουργική.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ