2020-06-04 14:43:32
Φωτογραφία για Ήθελε οπωσδήποτε Ferrari 360 «Speedster»
Ο ιδιοκτήτης της Ferrari 360 Spider, δεν ήταν ικανοποιημένος από την αισθητική του

αυτοκινήτου του και επέλεξε να κάνει τις απαραίτητες επεμβάσεις για να τη μετατρέψει σε Speedster.

Ξεκινώντας με βάση μια 360 Spider, η επέμβαση για να καταλήξει κανείς με «κάτι Speedster» στα χέρια, είναι μάλλον επίπονη και κοστοβόρα. Περί ορέξεως όμως… κάπως έτσι φτάσαμε να δούμε αυτό το «δημιούργημα» (μάλλον ανοσιούργημα) που εμπνεύστηκε ένας Γάλλος, ονόματι Alexandre Danton (για να ξέρετε σε ποιον να στείλετε εξώδικα για αυτό που βλέπετε).

Όπως και με πολλά άλλα Speedsters, ο Danton αφαίρεσε το παρμπρίζ και έδωσε έτσι στην 360 πολύ πιο «απλή» εμφάνιση, αν και καλύτερα θα ήταν να μην την πειράξει- αλλά τι να λέμε τώρα… Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με Speedster χαρακτηριστικά, είναι βαμμένο σε μια χακί απόχρωση με μαύρους τροχούς, ενώ στην καμπίνα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Από αυτά που διακρίνονται από τις φωτογραφίες, η 360 έχει επίσης αλλαγμένη τη μπροστινή ποδιά, ενώ και οι δαγκάνες των φρένων έχουν βαφτεί σε ανοιχτό πράσινο (που φωσφορίζει!).


Ας ελπίσουμε πως η ανάγκη για διαφοροποίηση του ιδιοκτήτη της, δεν έχει οδηγήσει σε αλλαγές κάτω από το καπό και ότι ο κινητήρας V8 των 3,6 λίτρων με τον οποίο βγήκε από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο, είναι ακόμα εκεί και λειτουργεί κανονικά αποδίδοντας 395 ίππους. Λίγο δύσκολο αν κρίνουμε από τις υπόλοιπες επεμβάσεις- αλλά όσο λιγότερα ξέρουμε για αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, τόσο το καλύτερο στην προκειμένη περίπτωση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ