2020-06-16 17:30:10
Φωτογραφία για Σπύρος Φωκάς: «Ο Νίκος Κούρκουλος είχε ένα είδος ωραιοπάθειας»
Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε ο Σπύρος Φωκάς σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ο σταρ του κινηματογράφου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία με τον Μάικλ Ντάγκλας, τον Νίκο Κούρκουλο και τους τέσσερις γάμους του.

«Ο Νίκος Κούρκουλος είχε ένα κακό. Είχε ένα είδος ωραιοπάθειας. Εγώ ξέρω ότι έχω μια ευχάριστη όψη αλλά δεν την ψώνισα ποτέ με τον εαυτό μου, ευτυχώς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Φωκάς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Με ζήλευαν, δυστυχώς, γιατί είχα κάτι παραπάνω από τον κοινό Έλληνα. Το να μην την ψωνίσεις, είναι δύσκολο όταν έρχονται και γονατίζουν μπροστά σου.

Όταν πήγα στο Μαρόκο να συναντήσω τον Μάικλ Ντάγκλας, γιατί έπρεπε να με δει και αυτός, τον πήγα σε ανατολικούς χορούς» πρόδωσε, με χαμόγελο, ο δημοφιλής ζεν πρεμιέ. «Άγιος δεν ήμουν και μάλιστα το είχα πει σε έναν παπά. Ούτε ο Αδάμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ορισμένα πράγματα. Τέσσερις γυναίκα είχα στη ζωή μου, τις οποίες τις παντρεύτηκα όλες και μια γκόμενα! Εκτός από μία που μου έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι» συμπλήρωσε.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ