2020-06-17 13:55:01
Φωτογραφία για Ως συμβατικό SUV ξεκίνησε η Cadillac Celestiq
Από την αρχή της σχεδίασής της, η Cadillac Celestiq δεν προοριζόταν να γίνει ένα πολυτελές ηλεκτρικό SUV αλλά στην πορεία τα σχέδια προσαρμόστηκαν στις νέες απαιτήσεις της εποχής.

Ο διευθυντής σχεδιασμού της Cadillac, Brian Smith, μιλώντας σε Αμερικάνικο αυτοκινητιστικό site, έριξε λίγο «φως» στις απορίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το αναμενόμενο νέο μοντέλο της εταιρείας για το οποίο ξέρουμε –ακόμα- πολύ λίγα πράγματα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα που είπε ο Smith, ήταν πως το αυτοκίνητο που περιμένουμε, δεν είχε εξαρχής σχεδιαστεί για ηλεκτρικό αλλά το project που το αφορούσε ήταν βασισμένο σε σχέδια για μια συμβατική από άποψη κινητήρα «SUV λιμουζίνα».

Το αυτοκίνητο που ξεκίνησε να εξελίσσεται το 2018, έχει πλέον φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο και πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων από τη μεριά της εταιρείας. Ο Smith συνέχισε λέγοντας πως τα φωτιστικά σώματα εμπρός, είναι σχεδόν ίδια με του Lyriq που έχει κάνει τις πρώτες εμφανίσεις του αλλά και αυτό θα αποκαλυφθεί πλήρως αργότερα μέσα στη χρονιά- σίγουρα πάντως, πριν το Celestiq το οποίο προγραμματίζεται για λανσάρισμα το 2025.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ