2020-06-18 23:50:24
Φωτογραφία για Απαγωγή Μαρκέλλας: Μακιγιάρισε τη 10χρονη
Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή η 33χρονη να εμπλέκεται σε κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για την 33χρονη, η οποία συνελήφθη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από συντονισμένες κινήσεις των αστυνομικών Αρχών.

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Σεξουαλικά τα κίνητρα της αρπαγής

Σεξουαλικά φαίνεται πως ήταν τα κίνητρα της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη, η οποία συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις της. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.


Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ