2020-06-27 09:00:11
Φωτογραφία για Ξεσπά ο Σταμάτης Φασουλής – «Να κοιτάνε την τύφλα τους, θα βάλω δραγάτη στις επιλογές μου;»
Στη φωτογράφιση του έργου “ART”, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, ο Μιχάλης Πλεμμένος με την κάμερα του Happy Day συνάντησε τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Ο σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, τις φιλίες του, ενώ ξέσπασε κατά αυτών που τον έκριναν αρνητικά για το J2US.

«Είναι η τρίτη φορά που ανακατεύομαι με το Art, την πρώτη σκηνοθετούσα και έπαιζα, τώρα μόνο σκηνοθετώ. Τον χειμώνα τρέμω ότι με την παραμικρή γρίπη μπορεί να μην πατήσει κανείς στο θέατρο, αυτό φοβάμαι.

Ενώ αισθάνομαι τις περισσότερες φορές προδομένος, νομίζω ότι κι εγώ έχω κάνει πολλά λάθη στις φιλίες μου. Είμαι πολύ καλός φίλος, αλλά αισθάνομαι προδομένος τις περισσότερες φορές. Κι εγώ σε δυο-τρεις φιλίες δεν έχω φερθεί καλά. Στην καραντίνα πέρασα μια ελαφριά κατάθλιψη, ήμουν απελπισμένος», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Για αυτούς που τον κρίνουν αρνητικά για τη συμμετοχή του στο J2US, ο Σταμάτης Φασουλής απαντά: «Να κοιτάνε την τύφλα τους. Αυτό μπορούνε; Να κοιτάξουν την τύφλα τους και να αφήσουν τον Φασουλή να κάνει ότι δουλειά θέλει. Δεν κατάλαβα, θα βάλω δραγάτη στις επιλογές μου; Να κοιτάνε την τύφλα τους».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ